E között a 2 kocsi között mi a különbség? Jók egyáltalán?
2011. aug. 17. 11:33
2/4 anonim válasza:
Igen, a tolókar, a drágább átalakítható.
Én nem szeretem a 2ágú sport-kart :P
Nem tűnnek rossz kocsinak :) Minden van hozzá, jól néznek ki.
Engem a súlya izgatna, mert emeletre cipelem, és a mérete összecsukva, mert autózunk is. És a tolókar magassága, mert magas vagyok, és sok babakocsi kicsi nekem :)
3/4 A kérdező kommentje:
A drágábbat láttam élőben boltban, de még annyi bajom van vele, hogy mintha nem lenne stabil, kicsit inogott, de mikor a többit is megnéztük, pl Pierre Cardin ps692 anak is így inogott a kereke szval nem tudom, de a Giordani kocsit ismerem sportban és nagyon szupi.
Ezekhez , mózes sport és hordozó is van, olyat akarok veni amit 2-3 évig tudunk használni.
2011. aug. 17. 12:54
4/4 anonim válasza:
Nekem csak a kerekei nem tetszenek, h mind a 4 bolygós.
Espiro is nagyon szupi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!