Használtatok már Libero Up&Go pelust 7 hónapos babánál? Azért kérdezem, mert az én kicsi fiam annyira mozgékony, hogy a pelenka fülei mindig a köldökénél landolnak a sok mozgástól.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 13:59
1/2 anonim válasza:
Mi most kísérletezünk a pelusokkal, mert idáig a Liberóra esküdtem, amiből a 3 méret nagyon bevált, de a négyeset már nem szeretem, mert olyan hosszú, és ha egy kis pisi van benne, olyan "tökös" lesz. Szóval kipróbáltam az Up&Go-t, nagyon kényelmes, de sűrűn kell cserélni, mert egy kevés kis pisitől is tiszta zselé lett a lányom feneke. Ahhoz meg nagyon drága, hogy 1,5 óránként cseréljem, így folytatom a kísérletezést.
2/2 anonim válasza:
Liberorol sajnos nekem is ez a véleményem.Nekünk 5-ös kéne,de az ugyan akkora mint a 4-es és két oránként cserélem.Ma 6-os érkezik remélem megtalálom benne. Nem irtad, badyval is ez történik? Nállam a bady bejött! Egy ismerösöm viszont bugyit adott rá.Szerintem tul drága ahoz,hogy napi 4-6 darabot használj! Mi a szobatisztasági idö alatt használtuk,de akkor elég volt napi 2 db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!