Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tud 4 es fel- 5 honapos...

Mit tud 4 es fel- 5 honapos babatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Forog hátról hasra és vissza, hason könyökére támaszkodva megemeli és tartja magát, próbál kúszni (néha egy picit halad is :)), mindkét kezével nyúl a dolgokért, van, hogy egyik kezéből a másikba adja a játékokat. És persze dumál és kiabál rendületlenül :)
2009. ápr. 14. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kisfiam 18.-án lesz 5 hónapos,

forog mindkét oldalra,

fogja a dolgokat,szájba veszi azokat,és rágcsálja.

Tartja a cumisüveget evés közben,3 hete elalszik este magától:),

nyújtja a kezét,ha fel akarom venni.

Egész nap beszélget ,visít,szereti a hangját hallani.

2009. ápr. 14. 14:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Az en lanyom 22-en lessz 5 honapos,mindent megcsinal amit irtatok,kivetel nem nyujtja a kezet ha fel akarom venni,nem fordul hasrol hatra csak forditva,es kuszni sem probal.Remelem azert nincs gond..
2009. ápr. 14. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A 14:09-es vagyok

Az én kisfiam is csak pénteken fordult át először hasról-hátra,úgyhogy ne aggódj!!!

Azóta a kiságyba be sem tudom tenni,csak hogyha már kezd "bambulni",mert leteszem háton aludni 2 perc sem kell hozzá már a kiságy másik végében van keresztbe fordulva :)

2009. ápr. 14. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

az én manóm is 22.-én született :)

forog hátról hasra, visszafelé csak ritkán. folyton "beszél", nevet, sikít, nyúl a tárgyakért, mindent megcsócsál, érdeklődik az arcok iránt, mindenkit meg akar fogni :) próbálgatja tartani a cumit, de ezt még kisebb sikerrel.

ne aggódj, a te babád biztosan csinál olyan dolgot majd amiben más lesz picit lustibb!! nincs Vele semmi gond!!

2009. ápr. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!