Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig volt sárga a...

Mennyi ideig volt sárga a babátok?

Figyelt kérdés

4. hetes a kislányunk. Ma voltunk az 1 hónapos vizsgálaton és a gyerekorvos azt mondta, hogy még picit sárga.

Ebben csak az a 'poén', hogy 1 héttel ezelőtt azt mondta, hogy már nincs semmi gond ...

Teste szép fehér színű (normál emberi bőrszín), arca barnásabb (bár ez lehet azért is, mert a babakocsiban a fejecskéjét sűrűbben éri napfény és barnulhatott).

Igaz, én a szeme sarkában látok ilyen halvány sárga színt és szerintem is sárgácska még, de eddig mindenki azt mondta, hogy nem.

Most akkor mi van?!

2011. aug. 16. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nekünk több mint két hónapig volt sárga az orvos szerint.Semmi probléma nem volt amugy.Jó alvó volt max,de az most is megvan :)
2011. aug. 16. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Legutoljára a szeméből tűnik el a sárgaság. Nézd meg különböző fényben, hátha csak az a gond. Nálunk kicsit több, mint 1 hét alatt múlt el.
2011. aug. 16. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Nappal 3 órákat alszik, max. 4, de akkor már sírva kell, mert rájön, hogy ő bizony éhes!

Éjszakát kezdet óta szépet átalussza! 1× kell fel éjszaka, utána hajnali 5-6 között!

Súlya szépen gyarapszik. 3050 született, 3000 jöttünk ki, 1 hét: 2990 2 hét: 3120 3 hét: 3320 4 hét (ma): 3570

E szerint nem kellene aggódnom, de még se tudom, hogy akkor most mi a helyzet?!

2011. aug. 16. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, szoptatod. Az anyatejes babáknál elég lassan tűnik el, de ez nem jelent bajt, nyugi. Amúgy szerintem neküünk is több, mint egy hónap volt.
2011. aug. 16. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nalunk is tobb, mint egy honap alatt tunt el, nagyon lassan, utoljara a szemerol. Bilirubin szintet nem nezetett a gyerekdoki? Bar, ha tunik el es gyarapszik a sulya, ne aggodj, tenyleg lassu ez a folyamat sajnos.
2011. aug. 16. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
1,5-2 hónap. A doki gyógyszert írt rá, de nem adtam be a gyereknek! Anélkül is elmúlt!
2011. aug. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!