Mennyi ideig volt sárga a babátok?
4. hetes a kislányunk. Ma voltunk az 1 hónapos vizsgálaton és a gyerekorvos azt mondta, hogy még picit sárga.
Ebben csak az a 'poén', hogy 1 héttel ezelőtt azt mondta, hogy már nincs semmi gond ...
Teste szép fehér színű (normál emberi bőrszín), arca barnásabb (bár ez lehet azért is, mert a babakocsiban a fejecskéjét sűrűbben éri napfény és barnulhatott).
Igaz, én a szeme sarkában látok ilyen halvány sárga színt és szerintem is sárgácska még, de eddig mindenki azt mondta, hogy nem.
Most akkor mi van?!
Nappal 3 órákat alszik, max. 4, de akkor már sírva kell, mert rájön, hogy ő bizony éhes!
Éjszakát kezdet óta szépet átalussza! 1× kell fel éjszaka, utána hajnali 5-6 között!
Súlya szépen gyarapszik. 3050 született, 3000 jöttünk ki, 1 hét: 2990 2 hét: 3120 3 hét: 3320 4 hét (ma): 3570
E szerint nem kellene aggódnom, de még se tudom, hogy akkor most mi a helyzet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!