Hány hetes koráig volt sárga a babátok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 10:28
1/8 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. Hogy mennyire sárga, egyébként mekkora baba. Az első babám 3 nap alatt túl volt rajta, de nagyon jól evett. A második babám majdnem 2 hónapig, de ő alig evett. Az a lényeg, hogy nagyon sok folyadékot kapjon, mert a vizelettel ürül.
2/8 anonim válasza:
Az első babám kb 1., a második 2-3 hetes korig. Az első már a kórházban besárgult, de azért hazajöhettünk, a második már itthon kezdett l sárgulni, ő kisebb súlyú volt és keveseket evett, ezért nála tovább tartott.
nála bevezettük a 2 óránkénti keltegetést és evést, mert nagyon aluszékony volt és magától nem kelt fel még enni sem.
3/8 A kérdező kommentje:
4 hetes és szopizik.
2010. okt. 25. 10:41
5/8 anonim válasza:
Az enyém sokáig, úgy 5-6 hetes koráig.
6/8 anonim válasza:
az én babám is sokáig volt sárga,a végén már nem volt annyira szembetűnő,de a szeme a fehér résznél kicsit sárgás volt kb 5-6 hétig biztosan.mondjuk keveseket evett az elején.
7/8 anonim válasza:
Az én babám sokat evett, több, mint egy kilót hízott az első hónapban, de a szeme fehérjén a sárgaság a második hónap végére múlt csak el.
8/8 anonim válasza:
Az én kisfiam sem sárgult be egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!