Mennyi ideig volt a babátok sárga?
Sokáig. 1hós státusz vizsgálaton mondta a gyerekdokink,hogy még nagyon sárga. Adott beutalót gyerekkórházba,ambulanicára. hát ott is maradtunk,mert 541 vlt bár a bilirubin értéke. 5napos gyógyszerkezelés után jöhettünk haza. Akkor volt a bilirubin szint 6! :-)
Miért? nagyon sárga a babád?
Huh, nem is tudtam, hogy ennyi ideig tarthat a sargasag, most okosabb lettem.
Akkor en nem szolhatok egy szot sem.
A fiam egy hetig volt sarga, a 3. napon kezdodott. Mi akkor mar javaban itthon voltaunk (kulfoldon elunk es szules utan fel nappal kiengedtek, mert nagyon jol voltunk hala Istennek), viszont nagyon ketsegbeestem, hogy besargult. Igaz, csak en lattam, a ferjem csak akkor vette eszre, amikor ot percig mutogattam neki, magatol nem latta. Minden nap jott a gyerekorvos es o is azt mondta, hogy ezzel meg nem kell foglalkozni.
Tenyleg nem sejtettem, hogy ennyi ideig tarthat.
Egyebkent mikor kezdodott nalatok? Mar a korhazban? Hazaengedtek a babat normalisan igy? Mert azt hallottam, hogy ha Magyaro-on meg a korhazban besargul a baba, akkor bent tartjak, de gondolon nem hetekig, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!