Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a babám sokszor...

Mit tegyek, ha a babám sokszor sír útközben, mikor leviszem sétálni?

Figyelt kérdés
Csak akkor nyugszik meg, ha ölbe veszem. Még szopizik, és hiába próbáltam neki babateát adni, hogy esetleg útközben azzal megnyugtassam, nem kell neki. Volt olyan, hogy egész sétáltatás alatt ébren volt, és sírt, ha nem az ölembe vittem. Mindig úgy indulok el vele itthonról, hogy átpelenkázom, és megetetem. Mit tehetnék? (4 hónapos)
2009. ápr. 14. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

mélykocsiban van még?

lehet, h zavarja, h nem lát ki.

2009. ápr. 14. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni! Ahogy nő ez majd úgy fog elmaradni. Nálunk is ez volt. Mihelyt a sapi rákerült sírt és nagyon nehezen,de végül elaludt. Itt a jó idő, nem adsz rá annyi rucit és hidd el nemsokára elmarad a sírás. Akassz a kocsira játékot, hátha leköti. Kitartás! Nemsokára jobb lesz!
2009. ápr. 14. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld hasra fordítani, nekünk az vált be, mondjuk az én babám szeret egyébként is hason lenni. Meg hason is alszik. De egy próbát megér.
2009. ápr. 14. 13:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Mélykocsiban szoktam sétáltatni, de lehúzom a tetejét, hogy kilásson. Hason nem szeret feküdni. Remélem hamar elmúlik nála sétáltatásnál, ez a sírós időszak.
2009. ápr. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!