Hogy oldjátok meg a baba etetését útközben? Még annyira összekeni magát, illetve én is őt. Kb.1 hónapja kezdtük a hozzátáplálást. Vagy adja akkor tápszert, ha nem otthon eszik? De nem akarnám felborítani a rendet sem.5 hós a kisfiam.
Én vettem az IKEÁban etető kabátot és így nem lesz maszatos a ruhája, az arcát meg megtörlöm utána. De amikor ekkora volt én nem csináltam gondot még a hozzátáplálással, ha elmentünk valahova és pl gyümi jött volna, kapott tápszert, nem bajlódtam a szilárd étellel. Szerintem 6 hónapos korig nyugodtan adhatsz neki néha tápszert ilyen esetekben a már kiváltott kajcsi helyett.
Nézz szét bababoltban, nálunk ott árulják az ikeásat, persze drágábban, de az ára így sem vészes. Vagy aukciós oldalon is megnézheted az etető kabátot.
az én lányom egy ideig elfogadta tápszert rendes kaja helyettt aztán már nem. Mikor jó idő volt ott álltunk meg ahol volt legalább pad, kivettem az autóból, ha apa ott volt akkor ő fogta én etettem. Így kevésbé lett maszatos, illetve olyan kaját vittem amit tutira mindenképp megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!