8 hetes kisfiam mostanában csak 20-30 perceket alszik, ez normális?
nem az sztem nem normális vagyis kevés!Az én fiam egyszerre aludt ennyit ennyi idősen és akkor még napi 3-4 x is aludt ennyit!Biztos,hogy nem éhes?Bocsi a kérdésért de biztos van elég tejed!Mikor megszoptatod utánna még tudsz fejni??
22,15-ös voltam
Szia!
Milyen tápit adsz neki?Mert nálunk is hasonló a helyzet,jól bekajál aztán 2óra múlva vagy olykor már másfél óra múltán üvölt,hogy éhes!Ráadásul épphogy elbírom altatni,már kel is hogy enni akar!nálunk is ez a helyzet,hogy nehezen alszik el és kb.20-30 percet alszik,most arra gyanakszom,hogy nem laktató neki a tápi!Mi LAKTOGEN-t eszünk.
Szia!
(Én kérdeztem a tápszert)
Most voltunk a gyerek dokinál(pont helyettesítés van és egy nagyon jó gyerek orvos van most)
Az a helyzet,hogy nem szabad sűrűn etetni ebbe a korban 3-4 óránként kell enni,mert hasfájósak lehetnek ha többet és többször esznek,mi kaptunk INFACOL-t,hogy ne fájjon a pocija.Azt mondja a doki,hogy ha éhes a két etetés között akkor forralt vizet adjak neki.
Most mi megfürdettük délben igaz kicsit nyűglődve de elaludt....gondlom melegük is lehet.
Tegnap reggel 8-tól este10-ig nem aludt a picim egy szemernyit sem.
Nálatok van valami változás?
LAKTOGEN-t.Én is a tápszerre gyanakodtam,de azt mondta a doki,hogy ne cseréljük le neki,tehát az maradt.Tegnap szinte egész nap aludt,de ma megint katasztrófa úgy üvölt mint akit nyúznak!(Ráadásul a szomszédok olyan szemrehányóan kérdezik,hogy mit csinálok vele?)Én adok neki Mecsek baby teát is hátha segít neki....a doki nem javasolta,de olvastam,hogy segít a hasfájós babáknak!
Nektek mit javasol a dokitok?
Ne haraggudj, nem néztem vissza a kérdéseimet, így nem is láttam, hogy írtál.
Nálunk még mindig siralmas a helyzet, mert elkezdtem babakocsiban altatni, ami fasza is, mert alszik benne, viszont most már nem akar a kiságyában aludni csak a babakocsiban. Szóval nem léptem előre, mert így is bőg. Nekem nem mond az orvos semmit, nem tud az semmit...le is fogom cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!