Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért születik több kisfiú,...

Miért születik több kisfiú, mint kislány?

Figyelt kérdés
Nem tudom, országosan is így van-e, de az biztos, hogy a környezetemben szinte mindenhol kisfiú születik. Nekem úgy tűnik, sokkal több kisfiú született az elmúlt két-három évben, mint kislány.
2011. aug. 16. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mifelénk is rengeteg a kislány, fiúk csak elvétve.
2011. aug. 16. 12:59
 12/20 anonim ***** válasza:
A kórházban én is több fiút láttam, mint lányt, a szobában ahol voltam három fiú baba volt rajtunk kívül. Nekünk lányunk van, a férjem nagyon lányra vágyott, úgyhogy szerencsések vagyunk. :) Ez attól is függhet, bár nem értek hozzá, hogy milyen a családban a nemek aránya esetleg, nálunk pl. a családban gyakoribb a lány, nekem húgom és bátyám van, apukámnak húga, anyunak is húga.
2011. aug. 16. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ismerősök között változó, férjem öcssééknek lányuk van, mostoha tesójáéknak fiuk, egy ismerőséknek fiuk.
2011. aug. 16. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Mifelénk, és a családunkban is a lányok sokkal többen vannak.
2011. aug. 16. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:
szia, 14 honapja szultem és sinte mindenkinek kislánya lett :)
2011. aug. 16. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Nemrég olvastam valami világméretű statisztikát, miszerint átlagosan 105(107?) élve született fiúra jut 100 lány. A cikk egyébként Vietnámról szólt, és eszerint sok családban, ha kiderül, hogy a baba lány lesz, megszakítják a terhességet.
2011. aug. 16. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:

:)

Ezen gondolkodom már egy ideje én is !

Négy év alatt 3 Kisfiút szültem :)

2011. aug. 16. 14:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem 2 lányom s 2 fiam született.
2011. aug. 16. 15:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...Én az ellenkezőjét tapasztaltam.Tavaly augusztusban szültem,18 baba volt akkor a szülészeten(köztük az én pici lányom is)és összesen 2 fiú baba volt.Csodálkoztunk is.Valamint a baráti körünkben is 3 kislány született és 1 kisfiú az elmúlt 2 évben.
2011. aug. 16. 15:50
 20/20 A kérdező kommentje:
Akkor kezdek megnyugodni, hogy a fiú unokáim nemcsak fiúk között fognak felnőni, mert azért mégis az a legjobb, ha fiúk is, lányok is vannak vegyesen, hasonló arányban.
2011. aug. 17. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!