Hogyan kezelnéd, hogy ne legyen sértődés?
Az barátnőm kislánya 3 hónappal idősebb a kisfiamnál. A fiam 21 hónapos és elég bátortalan a kortársai között. A fiam is hagyta magát egy darabig, próbáltam én is hagyni, pontosan olyan okokból, amit az egyik válaszoló írt, hogy nem mindig leszek ott, hogy megvédjem. Aztán előállt az a fura helyzet, hogy a fiam visszavett egy játékot, mire a barátnőm rászólt a fiamra, hogy nem szabad, ne irigykedj!
Én mondtam a barátnőmnek, hogy eddig azért nem szóltam, mert míg nem durvul el a helyzet, a gyerekeknek kell ezt elintézni maguk között, de talán nem azzal kellene kezdeni, hogy az én gyerekemet szólintgatja.
Féltem, hogy megsértődik, de szerencsére már olyan régóta barátok vagyunk, hogy belátta az én igazamat is, azóta mindketten próbálunk csak akkor szólni a gyerekekre, mikor tényleg elfajulhat a helyzet.
Te nem tudnál beszélni erről a barátnőddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!