Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell aggódnom? Mozgásfej...

Mikor kell aggódnom? Mozgásfejlődés kérdés!

Figyelt kérdés

Kislányom 6 hónapos, nagyon nem akar elmozdulni semerre sem.

Tud forogni mindkét irányba, de nem csinálja. Hasra nem tudom tenni, mert vagy megfordul, vagy elkezd sírni. Volt 1-2 hét, amikor folyton forgott, húzta a lábát, próbált kúszni is. De már az sem érdekli.

Ülni nagyon szeretne, azt próbálgatja is.

Mikor kell aggódni? Ezeket mikor kellene csinálnia?

2011. aug. 14. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én írtam a dévényes tornát tegnap-jól jártatok, hogy el tudtok menni a korábbi gyógytornászhoz. :) Majd írd meg mit mondott.

BIztos, hogy közrejátszik nálatok is, hogy ilyen nagyott nőtt már a baba- nálun ugyanez volt a helyzet. De már rendben van az én fiam is, te babáddal is rendben lesz minden. Egyébként nem kell idegesíteni magunkat azzal, hogy melyik gyerek mikor mit csinál, mert nincs két egyforma. Nálunk a kisebbik fiamnál ment a hasonlítgatás a nagyhoz, meg unokatesóhoz, de ő mindenben más mindkettő másiknál. Nem is idegesítettem magam miatta.

Mikor szakember mondta rá, hogy minden oké- az számomra tökéletesen megnyugtató volt. :)

2011. aug. 16. 14:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, ezért is szeretném szakember segítségét kérni. Mert lehet, hogy szimplán "lustább" a babám a társainál, és akkor nincs miért aggódni. Majd csinálja, ha akarja.

De ha az izmaival van gond, akkor megyünk tornára, az biztosan jót tesz neki.

2011. aug. 16. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!