Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a sok minden lehet a...

Ez a sok minden lehet a fogzástól?

Figyelt kérdés

7 hós a kislányunk és az elmúlt 2 hétben tiszta nyű volt napközben,éjjel aludt (kopp-kopp-kopp) aztán a múlt héten csütörtökön éreztem a kis fogát alul,meg bekapta az ujjam és ráharapott,vmi éleset éreztem!De megnéztem csak a csík látszódott de még nem szakaitadt át!Aztán tegnap egész nap aludt volna,keveset is evett!Estére hőem.volt 37,2!Ma reggel alig akart felkelni,majd alig evett aztán nyűglődött megmértük a hőjét és 38,3 volt,majd adtam neki nurofent és lefeküdt aludni"1 órát volt fenn,tízórait ki is hagyta,felkelt nagynehezen aztán bevittük ügyeletre!Semmi gond csak picit pirosabb a torka!Hazajöttünk akkor evett ebédet,jó sokat majd megint aludt1 órát felkelt 1,5 órát volt fennt és nem akart uzsit sem enni és most megint alszik!

Lehet ez a fogzástól?Jahhés ma reggelre az egyik foga áttörte már az ínyét,már éreztem és kicsit láttam is a recét!Szóval már kifelé bújik!Akkor is lehet a fogzástól?

2009. ápr. 13. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
igen lehet.nálunk is ugyanez volt.meg a torka is közrejátszhat.úgy tünik most minden összejött neki:-)
2009. ápr. 13. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen nem. Nem lehet. A fogzástól nem lázasodhat be, és a torka sem lehet piros, ez tévhit.

Általában fordított a helyzet: beteg, lázas, és a láztól kidurrognak a fogak.

2009. ápr. 13. 18:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Láztól durrognak a fogak????

Azt gondoltam h láz meg torok pirosság nem lehet fogzás jele,és én kérek elnézést rosszul fogalmaztam:fogzás következménye lehet láz meg torok pirosság?Csak mert én is hallottam h legyengül az immunrendszere és ezért lehetnek ezek!

De azért

2009. ápr. 13. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:
De azért köszi a válaszokat:)
2009. ápr. 13. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehet fogzás következménye láz (hőemelkedés) és torokpirosság is. Egész pontosan erős fogzás miatt legyengül az immunrendszer, és könnyebben szednek össze bacit, vírust. Legalább is velünk ugyanez történt (magas láz, rekedt hang, torokpirosság = doki szerint torokgyullaáds), és a fül-orr-gégész mondta, hogy a fogzás miatt betegedhetett meg a kisfiam.
2009. ápr. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!