Hogy telt, hogy telik a gyermekágyas időszak nektek?
Nekem nagyon lassan és néha úgy érzem megőrülök. Még van 4 hetem a 6 hétből.
Elmondanátok, leírnátok hogy telik, telt egy napotok?
Első baba. Mit lehet csinálni egy ilyen pici babával napközben ha ébren van, mert én néha úgy érzem már nem tudom mit kezdhetnék egymással.
4gyerek után az anyósom is tudott olyat mondani amitől a sokat látott gyerekorvos szeme is keresztbe állt, a 2gyerekes anyám is hazavágta a szobatisztaság felé vezető utat a fiamnál(lányom 6hónapos, neki is biliznie kéne, soroljam miket tudnak a nagy öregek?)...
Pont a nőrokonok tudják igazán hazavágni a dolgainkat.
Nálunk 24fok van, még nem tűz a nap, 20-30percre legalább menjetek ki sétálni, szóval öltözzetek(rugi kissapa, pléd a bébinek, és irány a levegő) a kicsinek is kell, meg te fogsz bekattanni, ha otthon ülsz.
5napos volt a fiam amikor először mentünk 2órás sétára, onnantól minden du mentünk a férjemért a hévhez, és egy jó nagyot sétáltunk. 3hetes volt a gyerkőc amikor bp-szeged utat vonattal megtettük, szegeden is sétáltunk mindenhová, bejártuk a várost estére.
a lányom csak 2hetesen volt először sétálni, de csak azért mert rettentő hideg volt. Azóta is ha tehetjük csavargunk.
A második oldalon az első vagyok.
Az, hogy valakinek van x gyereke még nem azt jelenti, hogy mindent tud :). Viszont pont magad mondtad, hogy érzed, hogy neked ez így nem jó..akkor menj és sétálj. A gyereknek sem egy depis anyuka kell. Amúgy a pihenésről annyit, két hetes volt a császárom amikor a gyereket és a babakocsit is lecipeltem az emeletről, hogy sétálhassunk..sajna senki nem volt aki segítsen. Amúgy a védőnő szabályosan lehajtott, hogy tök jó az idő és uzsgyi... :) Továbbra is azt mondom, most jó idő van menj nyugodtan sétálj! Mondjuk ne délbe ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!