Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes babám van. Mennyit...

4 hetes babám van. Mennyit kellene szopiznia egy alkalomkor? Hány grammot? Az enyém 40 ill.60 grammokat eszik. Elég?

Figyelt kérdés
4200g.-al született, majd lefogyott 3750-re, most 4000g.
2009. ápr. 13. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Változóan esznek a bébik. Nincs több a cicidben vagy ő nem kér többet? Nem sir órán belül a hamiért? Ha nyugodt baba, akkor neki ez a lassabb a megfelelő ütem. Ha nem elég a tejcsi, akkor lactoherb tea /napi2-3liter/ homeos bogyó, sok ciciretétel és etetés utáni cicifejés segithet.
2009. ápr. 13. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem méregetném pontosan amiatt mert ha egyszer kevesebbet eszik mint szokott, elkezdesz aggódni. Hidd el egy ilyen kicsi babó tud ám méltatlankodni ha éhes marad. Nyugi, idd a laktoherbet, szedd a homeós bogyót, egyél rendesen és igyál eleget.

Jó babázást!

2009. ápr. 13. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia nekünk is hasonló volt a helyzet. Először azt hittük hogy hasfájós, később kiderült hogy csak kevés volt a tejem. Elkezdtem tápszert adni és abból benyomott 80-100-at is. Most 3 hónaposan megeszik 5x-6x 200 gr-ot.

Hogy mennyit kellene enni kitudod számolni. A súlyát megszorzod 150-el és elosztod az étkezések számával.

Pl. 4x150/6=100 Kb 600 g-ot kellene ennie egy nap. De ha nem eszik meg annyit és úgy is hízik heti 150 g-ot akkor nem kell aggódnod.

2009. ápr. 13. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát elvileg azt mondják, hogy a születést követő második hétre kellene visszanyernie a születési súlyát. Én a helyedben azért megkérdezném a védőnőt, vagy a háziorvost, de ha nem sír, hogy éhes, akkor elvileg nem lehet baj.
2009. ápr. 14. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!