Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet egy kislánynak...

Mikor lehet egy kislánynak kifuradtni a fülét mennyi idősen?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

a kislányom fülét most fogom kifuratni, 3 hónapos pont ma.hallottam olyat akinek már a korházban kifurták.legközelebb én is ott csináltatom meg.azt mondják minnél előbb annál jobb.

szia

2009. ápr. 13. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Fél éves kortól ajánlott.

Túl sokáig ( 2-3 év) nem érdemes várni, mert nehezebb lefogni, tud védekezni, elrántja a fejét.

2009. ápr. 13. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Hát figyu...

Nekem anno édesanyám orvossal fúratta ki, tűvel.Vérzett a fülem, nagy kötés volt rajta, és tartott tuti 5-10 percen keresztül.

Utána a munkája által elég sok kisgyereknek lőtt fület, és én is elég sokat láttam.

Pisztollyal kilövik, ami csak egy pillanat. Nem is fáj, nem vérzik.

Egy icipicit ég ( saját tapasztalat, tinikori füllövésből), és a babák általában a kattanástól ijednek meg és sírnak pár percig.

Volt aki nem is sírt.

2009. ápr. 13. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Az én lányomnak a kórházban megcsinálták két naposan. Egy hangja nem volt. Olyankor még nem éreznek úgy mint később. A szomszéd kislány tíz hónapos az anyja se lövetni se szúratni nem meri mert amúgy is hisztis a kislánya. Egy éves a lányom és soha semmi probléma nem volt a fülével sem és a fülbevlójával sem.
2009. ápr. 13. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Az én kislányomnak is 2 naposan a korházban rakták be,nem sírt és azóta sincs vele gond.Most 5 hós.
2009. ápr. 13. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Mi pár napja lövettük ki 7 hós kislányunk fülét!5 perc volt összesen az egész!Kicsit sírt mert csípett de aztán hamar megnyugodott,utána picit piros volt de másnpara már semmi!Nem kell tekergetni,nem kell semmivel kenni!így ahogy van elvan,és még csak nem is piszkálja,nem is érzékeli!

2009. ápr. 13. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!