Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok ez a babakocsizá...

Mit gondoltok ez a babakocsizástol van?

Figyelt kérdés
Szerintem kezd a babakocsihoz szokni 5 hónapos babám . Amiota jó idő van mindig szaladtam ki vinni a babakocsiba el is aludt. De már nem loghatok mindig a levegön és ugy veszem észre sír a kiságyba ha elálmosodik nem sír ordit.Régen kicsit sírdogált a kiságyba és el is aludt de most killodok vele.
2009. ápr. 12. 21:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem engedte a gép ezt a kérdést : Ti is jártatok így mostanába a jó ídő miatt?
2009. ápr. 12. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így jártunk :(

Most már csak sétánál hajlandó aludni :X

2009. ápr. 12. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

a helyzet hasonló. épp ezért egy ideig a folyosónkon altattam, nyitott ablakoknál, babakocsiban.

aztán elkezdett nézelődni séta közben (mert azért megyünk gyakran ide-oda, van hogy több órát kutyagolunk) és már sehogy se jó.

ha nincs meg a séta közbeni sok-sok inger, egész nap nem alszik.

így amíg az időjárás engedi, nyomulunk a parkokba, sétálóutca, terek. és félretéve minden házimunka estére :(

de iszonyú fáradt vagyok így, mert még éjjel is kajál!

paff..

2009. ápr. 12. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne,már este is ugy akarna aludni úgy hogy kocsiba elringatom és mikor már komázik be az ágyikóba simizem a hátát meg paskolom a popsiát így alszunk mi esténként nappal meg csak kocsiba 6 hónapos és igen mióta ilyen jó idő van és sokat vagyunk kint!
2009. ápr. 12. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!