Lehetséges, hogy 7,5 hónapos babám tudatosan "beszél"?
Figyelt kérdés
Ha ki akar szállni az ágyából, hordozóból vagy a babakocsoból felteszi a kezét és azt "mondja": deje. Én mindig ezt mondtam neki mielőtt kivettem. Lehet, hogy már megtanulta? És nem csak egyszer hallodtam és nem csak én hanem az apukája is.2009. ápr. 12. 19:55
1/4 anonim válasza:
Lehetséges... miért ne?
Örülj neki, nagyon értelemes kisbabád lehet...:-)
2/4 anonim válasza:
az én babám ma 10 hóds éás ha meglátja a a kajáját vagy a cumisüvegwet azonnal azt mondja h "adjá".
3/4 anonim válasza:
Alányom 6,5 hónapos mikor adom neki a kaját állandón mondom hogy itt a hámhám,elkezdte ő is amikor meglátja a tányért hogy mámám.Meg ha meglátja az apát mondja hogy app sokan azt mondják ez még nem tudatos de én tudom hogy az. Biztos a te babád is tudatosan mondja,ők már olyan okosak!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én a nyelvész szemével azt tudom mondani, hogy az első tudatos szavak bilabiális mássalhangzóval kezdődnek, pl. b, p, m. Ez a tudományos része, de mint tudjuk, a babák rácáfolhatnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!