Most mit tegyek, mi baja a babámnak? Miért mond mást mindenki? Egy hónapos és egy hetes.
Tegnap többször volt hasmenése, evés után nem aludt el, az éjszakát végignyöszörögte. Kutacsa be van süppedve (fekve néztem)Láz nem volt, hőemelkedés igen. ÁLLANDÓAN éhesnek, éhes vagyok sírással sír, illetve cicikeresően bólógat. A gyerekorvosom elérhetetlen. Felhívtam a Heim Pál ügyeletét, azt mondták adjak neki teát (a gyerekorvos, amikor megkérdeztem kell e neki teát adni, azt mondta semmiképp!) (tápszeres a baba, milupa aptamilt eszik).
Amikor nagyon szenvedett a baba, végignyöszörögte azt a kicsi alvást, felhívtam őket megint, az ügyeletes kérdezgetett, aztán azt mondta mindenképp menjünk be.
Bementünk.
Az orvos, aki megvizsgálta, nem is kérdezett, nem is érdekelte láthatóan, megkérdezte mennyit eszik (4.96 a babám, 6x eszik 90-130at.) Mondta, hogy túletetjük, és nem zsák ez a gyerek, adjunk neki 5x 100at. Kérdeztem, hogy és mit csináljak, amikor vigasztalhatatlanul sír, a pocimon se nyugszik meg, pedig azon mindig, erre rám mordult, hogy adott tanácsot, ennyi.
én meg fogalmam sincs mit tegyek :( sír, nyöszörög, éhes, vigasztalhatatlan :(( és ma már sokszor evett
nem faj a pocija, de kapott gripe watert..meg sose volt ilyen, most 2 napja van ez, nem változott semmi..
vizet nem issza, nagyon gyenge teabol evett 20at, de istentelenul nehez volt belediktalni, pedig egy nagyon picit cukroztam is.
köszi.. mi is tápot váltottunk többször is.. volt beba, pregomil, ezzel is gond volt, csak a doktornéni még nem látta azóta, de a védőnő igen.. arra is gondoltam, hogy túlfoglalkoztatjuk, ébren van, akkor mindig csinálunk valamit, és lehet ezért "pörög", meg nyöszörög..
nemtudom.. azt tudom, hogy nem hagyom sírni, és ha éhes, adok neki enni.. eddig a hasamon aludt nyugiban, óvatosan letettem magam mellé, már nyöszörög :(
Az is lehet hogy megfázott a pocija,és azért megy a hasa,és a sok hasmenéstől beesett a kutacsa,folyadékot mindenképp próbálj meg adni neki,én vizzel próbálnám,és a kakis pelust orvos lássa,én visszavinném az ügyeletre ha nem változik,de a legfontosabb,hogy Te nyugodj meg.Szerintem nem eszi túl magát a babád,igaz nem vagyok orvos,de tápszerből annyit esznek amennyit kívánnak,hiába viszel többet,ha tele a pocak nem eszi meg.
Tápszeres a manóm nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!