Főztök a babátoknak, vagy üveges bébiétel?
Mivel nem eszi meg a főztömet, így marad az üveges. De annyira kis finnyás, hogy még gyümölcsből sem kell neki a friss. Így ha meg is csinálom, mert próbálkozom vele, akkor mindig én eszem meg, ő meg falja az üvegeset.
Pedig imádok főzni, magunknak is szinte minden nap főzök. Szóval én már nagyon vártam, hogy a babának is főzhessek. De ami késik, nem múlik.
Én most vettem egy ételkészítőt: chicco easy meal. Ebbe beleteszem a zöldséget a húst bekapcsolom és kész a főzelék. Pépesít, párol, nem kell külön főznöm a zöldséget a húst aztán turmixolni, stb.
Az üveges bébi ételt imádja, főleg a gyümölcsöt, egy hónapig csak a hipp gyümölcsöt adtam neki aztán gondoltam adok friss gyümölcsöt, hát......, nem kellett neki. Most szokatom vissza a friss gyümölcsre.
Nekem is van szuper pici gepem, csak az tefal:)
En megtehetnem, hogy uvegeset veszek, de jobbnak lattam, hogy frissen fozott kajcsit kapjon. Uvegeset majd nagy ritkan veszek utazashoz, vendegseg, ilyesmi esetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!