Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főztök a babátoknak, vagy...

Főztök a babátoknak, vagy üveges bébiétel?

Figyelt kérdés
4 hós a fiam, lassan elkezdjük az evést.
2011. aug. 11. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen főzés. Gondlom magadnak is főzöl, főleg az elején egyszerűbb is úgy. Félreteszel a krumpliból, répából 1-1 db-ot, és külön megcsinálod neki.
2011. aug. 11. 15:29
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen üvegezek...
2011. aug. 11. 15:38
 3/14 anonim ***** válasza:

Is-is!

Általában én főzök, de van amit én nem, vagy nagyon ritkán készítek, azt kapja üvegesben. Pl. halas, marhahúsos, spenótos kaja.

De mikor kezdtük, akkor csak saját főzést kapott. Krumplit, répát. Aztán jött a sütőtök, csak annak nem volt szezonja, így azt már pl. üvegesben kapta.

Szerintem ne ragaszkodj görcsösen ehhez vagy ahhoz, inkább ismertesd meg mindkettővel.

2011. aug. 11. 15:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Főzök, bár már egy éves múlt, így azt eszi amit mi, ha már eheti.
2011. aug. 11. 15:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
mindig föztem, nagyon élveztem, amugy is szeretek fözni, egyszer próbáltam neki üveges bébiételt adni, de nem ette meg...
2011. aug. 11. 16:00
 6/14 anonim ***** válasza:

normál esetben főzök. (főleg most, hogy van minden zöldség, gyümölcs!)

amíg lakástfelújítottunk, addig értelemszerűen üvegeztünk.

meg utazáskor, látogatóba üvegeset viszek.

2011. aug. 11. 16:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Főzök. Kb 1 éves koráig nem is adtam neki mást. Most 14 hónapos és csak ritkán kap üvegeset, bizonyos szituációkban...
2011. aug. 11. 16:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Inkább üveges, kb 70 %-ban üveges, 30 %-ban főzök. Az apukája mást eszik, én mást eszek, az eleve 2 különböző étel. A kislányunk nem eszi még a darabosat, a miénkből nem nagyon tudok neki mit adni. Tejes főzeléket még nem adtunk neki, tehát azok is kiesnek. Amíg nem eszi a darabosat, addig többségben marad majd az üveges.
2011. aug. 11. 16:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Főztem neki külön amíg kellett, de mindig volt itthon 2-3 féle üveges, ha megcsúsztunk, vagy úton voltunk tudtunk mihez nyúlni.

Megmondom őszintén, én nagyon paráztam tőle, hogy minden nap főzzek neki, pláne az elején 30-40 ml-eket, de tényleg pillanatok alatt megvan, és sokkal változatosabb amit te készítesz, az üvegeseknek olyan egyenízük van.

2011. aug. 11. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit eszik.

Amíg pár zöldséget összefőzve, levesből kivéve, addig nem kell üveges. De ha húsos-zöldséges komplett kaját akarsz neki adni, akkor inkább az üveges. Nem mindegyik baba eszi meg a fagyasztott-felengedett kaját, ki kell próbálni, mit szeret.

Nálunk az első gyerek sok üvegeset evett, mert egy évesen még egy db foga sem volt, a második meg alig pusztított üvegeset, mert hamar kijöttek a fogai, így a gyerekeknek külön főzök, ami szeretnek. Mivel 3 napig is eszik ugyanazt, magunknak is főzök, és abból is kapnak, ha olyan, így nem annyira egyhangú.

2011. aug. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!