Melyik az a bébiétel amelyet nem adtok oda babátoknak annak ellenére, hogy a csomagoláson feltüntetett ajánlás szerint már kaphatná?
pedig nyugodtan odaadhatnád:))
ezeket az üveges kajákat biológiai eljárásokkal olyanná alakítják, h a babák nyugodtan ehessék, minden következmény nélkül. szóval elméletileg ehetik.
Én például a citrusféléket tartalmazókat nem adom. Vagy pl a 6 hós kortól üveg szerint adható yoghurtos ételeket.
Inkább a táblázatokat nézem és aszerint veszem az üveges kaját.
Nem adom azokat a babakajákat a 7 hónaposomnak, ami - bár 4 hós kortól adható- hozzáadott cukrot tartalmaz. Ezért elsősorban Hipp-et veszek neki, bár a sárgabarackja annak is cukros. A Kecskemétit semmi körülmények között nem adom, az Univert még néha igen. Az sem cukros.
Amúgy a 4 hónaposnak valót kóstoltuk 6 hónaposan, most 7 és fél hósan a 6 hónaposoknak való a maximum, amit adok. Anyatejes még mindig elsősorban.
1. vagyok, igen, cukrozottat én sem adok, ezért kizárólag HIPP-et eszik a majdnem 10 hós fiam.
kicsit olvassatok utána, aztán nyugodtan lehet lefelé pontozgatni... ha segíteni akar vki, már az sem jó???
2. vagyok.
1. válaszoló, teljesen igazad van, én is úgy tudom ahogy írtad! Csak én beszari vagyok, de már fejlődök :)
Én nem pontoztalak le épp emiatt, úgy tűnik én is benyeltem egy pár piros kezecskét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!