Melyik az a bébiétel amelyet nem adtok oda babátoknak annak ellenére, hogy a csomagoláson feltüntetett ajánlás szerint már kaphatná?
láttam:))
bocsánat, kicsit kiakadtam. van a hippnek táplálási tanácsadója, de szerintem a neten is fent van. én azt végigolvastam mikor terhes voltam és megnyugodtam, h lesz amit nyugodt szívvel fogok adni a babámnak. külföldön élek sajna, de az otthoni beosztás szerint adom neki a kajákat. ennyi amit figyelek, 1-1 hó eltérés van. az otthonit tartom be természetesen:))
ja! 1. voltam
és tudom, h nem ti pontoztatok le, csak aki megteszi, az sosem ír véleményt, és eldurrant az agyam:))
én sosem pontozok :)
Na de amit írni akartam igazából: mivel én sok mindenre allergiás vagyok és a tudomány mai állása szerint a hajlam öröklődhet, ezért a most 6 hós lányomnak nem adok pl citrusfélét, paradicsomot, őszibarackot és banánt - pedig elvileg ezeket már ehetné, én mégis később tervezem behozni, hogy minél kisebb eséllyel allergizálja őt.
A tejtermékeket is később fogom behozni, mint a táblázat javasolja
A cukormentességre én is odafigyelek, de pl volt rá példa, hogy a nagyitól kaptunk olyan bébikaját amiben volt cukor, de nem dobtam ki emiatt, odaadtam neki. sztem ritkán ilyet is ehet, a lényeg hogy ne szokjon hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!