Napirendi "gondban" kéne segítség!?
Holnap lesz 4 hetes a babám és elmúlt 1 hétben azt veszem észre rajta, hogy több, mint 3 órát szeretne aludni.
Kórházban 3 óránként kellett etetni, így itthon is így folytattam, de mikor felkelltem, nem igazán tetszik neki. Megetetem, de utána alig akar vissza aludni.
Az éjszakát már születése óta rendszeressen átalussza. Csak 1-szer kell fel.
Azt tanácsolták a környezetemben többen is, hogy hagyjam aludni, ha éhes úgyis fel kell.
De ez nem fogja most őt összezavarni?
Nem sárga, és a súlya szépen gyarapodik:
Születési: 3050g
Hazajöveteli: 3000g
2 hetes súly: 3120g
3 hetes: 3320g
Szia!:)
A kórházban nekünk nem volt kötelező kelteni, de én keltegettem 3 óránként.
Miután hazajöttünk, kíváncsi voltam, milyen lesz, ha hagyom aludni. Bizony 4-5 órákat is aludt. De nem keltettem fel, mert az éjszaka aludt!!!:)) (csak 1x kelt, mint a tiéd)
Úgyhogy én ezen a világért sem akarnék változtatni!! Így amíg éjszaka alszik, nem ébresztgetem nappal.
De te tudod...
Akkor hagyom aludni, úgyis akkor nőnek és fejlődnek a legjobban :]]]
Csak féltem/félek, hogy nem lesz rendszeresség a napi "programunkban".
Köszi a válaszokat :)
Kedves utolsó!
A babád mindig abban az időpontban ébred fel általában? Van valami rendszer közte vagy mindennap máshogy ébred-eszik?
Szia! Este 9 vagy 10 elalszik
3 vagy 4 ébred éjszaka
reggel fél8-fél9 ébred
ezután megyünk sétálni. Tehát annyi a rendszer, hogy minden délelőtt el tudunk menni sétálni: az első evés, reggeli:) után.
Aztán mikor hazaérünk, én gyorsan eszek, amíg fel nem ébred a babakocsiban. Ha felébredt (ez nagyon változó, hogy mikor) eszünk. Aztán fogi, játék, beszélgetés, játszószőnyeg, tánc....valamikor estére nyűgös, sokat sír, de nem akar/tud aludni, akkor hordozókendőbe rakom és táncolunk, ezt szokta értékelni :)
Jó esetben pont fürdés után lesz éhes, ha nem , akkor +-negyedóra, húsz percet változtatunk az időponton(20h).
Szóval a menetrend fix, az időpontokkal meg ne törődj! Majd meglátod, nálatok hogyan alakul. Nálunk pl. így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!