Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyutt alszotok a babatokkal?...

Egyutt alszotok a babatokkal? 8 hetes a babam es eddig vele aludtam a szobajaban. Persze O a kisagyban. A parom mar szova tette, h mikor megyek vissza a haloszobaba? Olyan rossz erzes egyedul hagyni a babamat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 00:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Még én sem költöztem vissza, biztos nem vagyunk ezzel egyedül:) én is ugy vagyok nyugodt hogy vele egy szobában alszom, ő a kiságyban, én a nagyban. A férjem a hálóban. Nekem mondta hogy nem gond ha igy alszunk, tegyem amit jónak látok. Ettől nem hinném hogy romlana a viszonyunk, nem éjjel szeretkezünk, igy meg van oldva a téma:) szép lassan vissza fogok menni, mikor én is ugy gondolom.
2009. ápr. 12. 09:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyjából így voltam mint az utolsó előtti válaszoló:)

A kisfiammal aludtunk 2 és fél 3 hós koráig. Aztán már sírni tudtam volna a kimerültségtől, én nem tudtam úgy aludni hogy ott motozott és ő se tudott tőlünk érdekes módon.

Én csak a férjem mellett alszok jól, így nekem az se jött be hogy külön szobában aludjunk. Így babuci költözött a szép kis saját szobájába én meg maradtam apjukom mellett:)

első pár éjjel füleltem, nem aludtam szinte semmit, de aztán észleltem hogy semmi baja! ha egyet nyikkan már ébredek is, mint a kutya. Mentem, kivettem, megszopiztattam majd letettem a saját helyére.

Eleinte 2 óránként meg kellett csinálni ezt de ahogy nőtt egyre kevesebbszer ébredt éjjel. Sírni nem hagytam, de azóta is (2 éves) imádja a kiságyát sosincs baja vele, hogy ott kell aludjon,sőt csak ott alszik el.

Mondjuk én nem tudtam se fekve szoptatni se félálomban, mert olyan intenziv érzést okozott a szoptatás, szóval igy is úgy is fel kellett keljek hozzá, akkor meg már mindegy volt átmegyek e a kisszobába vagy a hálónkban "szerencsétlenkedek":))

Ha tudtam volna fekve szoptatni, lehet h nem szoktattam volna a kiságyába a bébit.

Ez sztem helyzet és egyén függő. Mindazonáltal elhiszem h az apát zavarja ha tök egyedül kell aludjon mindig:(

2009. ápr. 12. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de ha a férj elvált az biztos, hogy nem emiatt volt, hanem ott súlyosabb dolgok voltak a háttérben. Aki meg ennyitől besokall, az nem való apának. Tehát a választás volt a rossz.
2009. ápr. 12. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!