Egyutt alszotok a babatokkal? 8 hetes a babam es eddig vele aludtam a szobajaban. Persze O a kisagyban. A parom mar szova tette, h mikor megyek vissza a haloszobaba? Olyan rossz erzes egyedul hagyni a babamat. Mit tegyek?
Én nagyjából így voltam mint az utolsó előtti válaszoló:)
A kisfiammal aludtunk 2 és fél 3 hós koráig. Aztán már sírni tudtam volna a kimerültségtől, én nem tudtam úgy aludni hogy ott motozott és ő se tudott tőlünk érdekes módon.
Én csak a férjem mellett alszok jól, így nekem az se jött be hogy külön szobában aludjunk. Így babuci költözött a szép kis saját szobájába én meg maradtam apjukom mellett:)
első pár éjjel füleltem, nem aludtam szinte semmit, de aztán észleltem hogy semmi baja! ha egyet nyikkan már ébredek is, mint a kutya. Mentem, kivettem, megszopiztattam majd letettem a saját helyére.
Eleinte 2 óránként meg kellett csinálni ezt de ahogy nőtt egyre kevesebbszer ébredt éjjel. Sírni nem hagytam, de azóta is (2 éves) imádja a kiságyát sosincs baja vele, hogy ott kell aludjon,sőt csak ott alszik el.
Mondjuk én nem tudtam se fekve szoptatni se félálomban, mert olyan intenziv érzést okozott a szoptatás, szóval igy is úgy is fel kellett keljek hozzá, akkor meg már mindegy volt átmegyek e a kisszobába vagy a hálónkban "szerencsétlenkedek":))
Ha tudtam volna fekve szoptatni, lehet h nem szoktattam volna a kiságyába a bébit.
Ez sztem helyzet és egyén függő. Mindazonáltal elhiszem h az apát zavarja ha tök egyedül kell aludjon mindig:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!