Mi a véleményetek/tapasztalatok a légzésfigyelőről?
Figyelt kérdés
A testvéremék első babájánál használták, de azt mondták miután 2x beriasztott az éjszaka közepén (tévesen) ők meg majd szívbajt kaptak ahogy felriadtak... inkább elcsomagolták. Azt is hallottam hogy valójában csak akkor hasznos ha valaki képes a vészhelyzetben elvégezni a szakszerű újraélesztést. Azt tanítják valahol? Volt akinek ez tényleg segített, vagy csak téves riasztások éjszakai pánikját okozta nem mást?..2009. ápr. 11. 21:58
11/15 anonim válasza:
Nekünk is van, de talán 2x használtuk, mert beriasztott, holott ott álltunk az ágya mellett és láttuk, hogy veszi a levegőt. 7 hós a kislányunk és már el is csomagoltuk.
12/15 anonim válasza:
17,08-nak.
Vagy nincs jól beállítva,vagy hibás a készülék.Hacsak nem valami nonim.
Én még a kórházban kérdeztem mit ajánlanak,Angel Care-t használnak nálunk ott is,és bevált nekünk is mindkét gyerekemnél.Téves riasztása sosem volt.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azthiszem mi is beszerzünk majd egyet. Mostmár csak arra lennék kiváncsi hogy a baba mennyi idős koráig kell használni
2009. ápr. 12. 20:37
14/15 anonim válasza:
Én 1 évig használtam,de igazábol 6-7 hós kor felett már nagyon csekély az esélye a bölcsőhalálnak.A statisztika szerint a 2-4 hós kor a legveszélyeztetettebb,de előfordulhat előtte utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!