Mi a véleményetek/tapasztalatok a légzésfigyelőről?
Nekünk nem volt,de lehet nem is bánom. Nagyon sok anyukától hallottam,közöttük 2nagyon jó barátnőmtől is hogy teljesen érthetetlen módon csipogott be.
Aztán meg tiszta para volt apa,anya hogy mégis mi lehetett a baj. Közbe meg semmi..
Mi használjuk, minket megnyugtat. Párszor már riasztott tévesen, de nem baj. Inkább felébredek feleslegesen a hangjelzésre, mint reggel vegyem észre az esetleges bajt. Mondjuk mióta érzékenyebbre állítottuk, azóta jól működik.
Éjjel ha felébredek, látom, hogy villog a zöld fény, nyugodtan alszom tovább. Ha nem lenne, akkor mászkálnék állandóan a babám szobájába, hogy mi van vele.
nem riasztott be tévesen
engem megnyugtat, mert neha (havona egyszer-ketszer) szeret hason aludni a babam
egyetlen rossz,amikor kiveszem, es elfelejtem kikapcsolni, es kiabál :))
en attol felek, hogy "nagyon elalszik" a baba, és elfelejt lelegezni,stb, ott elég ha felrázzuk, nem kell extra tanfolyam.
en ugy gondolom, hogy az en megnyugtatasomra van, es ha már elgondolkozol rajta, akkor erdemes venni/kolcsonozni, ha nem vagy aggódós, akkor felesleges, nagyon kicsi ám az ilyesmire az esély
Én azért is használom,mert van az ismerőseim között egy anyuka,akinek a 6 hónapos kislánya a délutáni alvásból nem ébredt fel.Tanácsadásra készülődött az anyuka,ment ébreszteni a babát,és halott volt.A boncolásnál semmilyen halál ok nem derült ki,bölcsőhalál volt.
Nagyon keservesen bánta utána,hogy nem használt légzésfigyelőt,azóta sem tudja sem a baba elvesztését feldolgozni,sem azt,hogy magát vádolja,hogy esetleg élhetne a gyereke,ha használja a figyelőt.
Én is használom, 9 hós a lányom,nálunk riasztott be tévesen már,de nem bánom,inkább így minthogy baj legyen,Ismerősömnél volt ,hogy a kislánya nem vett rendesen levegőt,és nem győztek vele orvoshoz járni,náluk szerencsére elég volt annyi,hogy megrázogatták a babát,és felébredt,de ha nincs megfigyelő...
Amúgy meg igen,fontos hogy tudja az ember mit kell tenni,de ha valaki nem is tudja,de jelez a megfigyelő, babának még van esélye,mert ha a mentőnek idő is kell míg kiér,de legalább a szülő tudja hogy baj,van és lehet hívni a segítséget.De ha nem, ébrednek fel,mert nincs ami jelezzen...szval szerintem hasznos lehet,de az is igaz,régen is felnőttünk nélküle.
Nekünk is van. Én nagyon szeretem, azóta nyugodtabban alszom. Amíg nem volt, addig ahányszor felébretem, mentem a babóhoz, hallgatóztam, hogy szuszog-e, de sosem tudtam úgy megnyugodni, mint azóta, hogy van ez a készülék. Éjjel és nappal is bekapcsolom ha alszik a picim.
Én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!