Adta be valaki teljes napra 1 év körüli gyermekét bölcsibe, úgy hogy nincs semmi segítsége?
Külföldön élek. 1 éves lesz a babám. Senkink sincs a közelben. Párom jól keres félre tenni és nyaralni is tudunk mindig. De mindig is dolgoztam. Kerestem munkát, és találtam egy fejvadász céget akik pont engem keresnek. Most fognak kiközvetíteni a cégnek, a legjobb, hogy azért is találnak nagyon jónak mert a cégnek kell a magyar nyelvtudás német és angol nyelvtudás is ami nekem megvan. A közvetítö cég közölte, hogy a cégnek csak teljes idöben kell valaki, de mivel minden tudással egybevéve csak én vagyok ezért közlik a céggel, hogy én inkább 4 órában dolgoznék. Mondtam a közvetítö cégnek, hogy kérdés mekkora összeget ajánl a cég egésznapért. Ès most kicsit megijedtem, hogy mi van ha oda igér a cég egy elfogadható összeget teljes napra?
A kislányomat csak napközibe tudom beadni, itt nincs bölcsi, habár a napköziben meg csak max 5 gyerek van.
Na de beadjam egész napra? èn nagyon munka párti vagyok és félnapban mindenkinek jót tenne, de 8 órában? pl ha 8-ra megyek dolgozni akkor 7-kor le kell adnom a gyereket, majd este 6 elött nem leszek otthon mert a cég még a közelben sincsen, és olyan ipari negyedbe ahova nem szivesen költöznénk. A párom is ugyan így dolgozik.
Kösszi lányok.
Igazából azt is hozzá teszem, hogy nekem a munka levegö vétel is lenne. Mivel senki de senki nincs aki a gyerekünkre most vigyázzon ezért tényleg 24 órában velem van, még egy aprócksa nagyszülö vagy nagybácsi sincs akira pl esti alvás után itthagynám hogy moziba menjünk. Vagy is lassan úgy érzem egyszer megfogok fulladni. habár megyünk de kezdem azt is érezni hogy vásárlás mániás lettem. de megyünk mindenfele és sok német gyerekes barátnöm/ismerösöm is lett akikkel rójuk a játszótereket, de akkor is én ülök mellette és én vigyázok rá mindig.
Amúgy tuti biztos vagyok hogy nem fog olyan összeget ajánlani amin elgondolkodnék, így meg van oldva a problémám, mert egy x összeg alatt egyböl vissza utasítom.
Èn szeretek dolgozni, és amikor én is dolgoztam megtuduk engedni hogy a karibtengeren nyaraljunk, most hogy nem lesz "gyes"-em már nehezebb lesz.
De kösszi és igazatok is van. Majd meglátjuk mit igérnek.
ja amúgy szerintem a kislányom imádna közösségben mert akárhova járunk már most rögtön szuperul érzi magát.
Ha ennyire szeretnél dolgozni, akkor vállalj 4 órás melót, azt annyira nem sínyli meg talán a kicsi.
De igazság szerint a babádnak nem az a fontos hogy karib tengeren nyaraljon, hanem hogy az anyukájával legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!