Használt valaki 1 hónapos babánál hintát?
még nem szabad hintába ültetni, hisz még nem tartja magát...esetleg hordozókendő???
2009. ápr. 11. 20:33
Szia!
Bár én még csak most várom a picúrt,de nekem nagyon tetszik ez a babahinta!Szia,jó hintáztatást!
[link]
2009. ápr. 11. 20:37
Mi a babahordozóra kötöttünk gurtnikat, rá karabínert, ajtófélfába két hintakampót és ott ringattuk a babáinkat. Imádják és nagyokat alszanak.
2009. ápr. 11. 20:42
4/10 A kérdező kommentje:
0 hónapos kortól használható hintára gondoltam :)
[link]
Konkrétan erre.
Hordozókendőnk van, csak egyedül vagyok itthon, nincs aki rámkösse :( Egyedül meg nem megy, hogy fogjam magamhoz a gyereket, s még tekerjem magamköré a kendőt.
5/10 A kérdező kommentje:
Na, ez egy jó ötlet, nekem ilyen eszembe sem jutott volna, s a hordozót meg már újszülött kortól lehet használni. Nagyon ötletes!
Szia!
Én a 2. vagyok!A hinta link amit küldtem,a galéria részében lehet egy csomó képet találni,és abban 0 hós babák is fekszenek a hintában(mert a hintát fekve és ülve is lehet használni,úgy van kialakítva)ezért teszik nekem is!Nézd meg komolyan!
Hordozókendőt én is most vettem,az enyém Nandu és van hozzá dvd!Nekem sikerült egyedül magamra kötni minden pozícióban(persze a film nagyon szemléletes),és azt is mutatja,hogy kell belehelyezni ill. kivenni egyedül a babát a már megkötött kendőbe!
2009. ápr. 11. 20:51
Szia!Nekünk ugyanilyen hintánk van, nagyon jó.Képesség fejlesztő, bölcső és etetőszék is egyben.10 Kilóig használható,majdnem 1 éves koráig.Ennek megfelelően vannak állítható pozíciói.A lányom imádta, most nőtte ki, de mindig ebben aludt délután,mint a kisangyal, imádta a zenéket rajta és a forgókat.Ennek köszönhetően 2 hónapos korában kezdett a tárgyakért nyúlni-próbálkozni.0 hónapos kortól ajánlják.Használd, nagyon jó és élvezni fogja, nem árt a gerincnek.
2009. ápr. 11. 21:22
Én is csak jót hallottam erről az adamo hintáról!Ill ajánlom a hordozókendőt esetleg a kengurut mait lehet fekvő pőzban is használni!Nekünk ilyen van-Cybe i.go!Imádjuk mert később 4 hós kortól lehet függőlegesen majd 6 hós kortól már kifelő fordítani és imádja így a kislányunk,nézeget miközben megyek:)
2009. ápr. 11. 21:32
9/10 A kérdező kommentje:
Mi is használtunk pihenőszéket, ami hintázott is imádta, de vigyázz, hogy ne mindig abban aludjon, mert nekem 2 hónapba telt átszoktatnom a kiságyba, megszokja hogy rázod és akkor nem alszik el, ha nem mozog a feneke keserves meló fojton rázni :-)
2009. ápr. 12. 16:55
Kapcsolódó kérdések: