Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korra kell teljese...

Fkiszti kérdése:

Mennyi idős korra kell teljesen lejönnie a bőrnek a fütyin?

Figyelt kérdés
A kisfiam 1 éves múlt, és még csak nagyon kicsit van lent. Van valami jó ötletetek arra, hogy hogyan lehet megkönnyíteni, hogy lejöjjön? Szegénynek már be is van pirosodva a vége.
2011. aug. 10. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

az én fiam 12 és még mindig nincs lent teljesen

időnként begyullad egy kicsit, akkor leválik egy darabon és így tovább

(akik most leordítanának, hogy azonnal vigyem orvoshoz, azoknak üzenem, hogy teljesen rendben van, orvos(ok) is látták és mindennek megvan a maga ideje)

2011. aug. 10. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebben még az orvosok sem értenek egyet. Szerintem hallgass a Ti orvosotokra.
2011. aug. 10. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ebben az orvosok nagyon ellentmondóak, az én véleményem az, hogy nem szabad húzogatni, nem véletlenül találta ezt így ki a természet, hallottam olyat is, hogy valakinek felrántották nemegyszer és visszanőtt, majd tízen-pár éves korára magától elvált a bőr.
2011. aug. 10. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

hát igen,erre nem fogsz egyértelmű választ kapni!van doki aki már 2 éves korában aggódik,hogy nem jön fel a bőr teljesen,van doki aki 3 éves koráig meg sem nézi és anyukának is megtiltja,hogy addig ne húzogassa!Én a mi dokinkra hallgattam és születésétől nagyon óvatosan csak ameddig a bőr engedi és nem ráncigálom neki!Most 15 hós és már nem sok híjja,hogy teljesen lejöjjön neki!Én úgy voltam vele,hogy inkább minden esti fürdésnél felhúzom neki minthogy egyik nap felrántsa neki a doki ami azt mondják nagyon fájdalmas és utánna 2 hétig se tud pisilni a gyerek!na én ennek nem akarom kitenni a gyerekem!

De mondom még mielőtt lehurrognak a többi anyukák,szigorúan csak addig húzom neki míg engedi a bőr és azt is nagyon óvatosan!

2011. aug. 10. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy csinálom, ahogy az utolsó válaszoló.
2011. aug. 10. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én 3 gyerekes dokinénim szerint 3 éves korra.

A fiam 20 hónapos, a makkjáról már lejön a bőr, esténként mssuk, "ütközésig" húzzuk.

Minden alkalommal megnézi a doki, és azt mondta, rendben lesz.

2011. aug. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!