Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehetne tenni, hogy három...

Mit lehetne tenni, hogy három hetes babám, ne legyen fenn minden éjjel 2-4ig?

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy tegnapmár teljes kidőltem ettől,iszonyat migrénes vagyokminden nap a fáradságtól,éjjelmég az allergiám is elég durva.Nappal meg nem tudok aludni,mert van egy kétéves fiam is.Persze még adélutáni alvást sem tudom összehozni.A nagyobbikkal éjjel nem volt ilyen gondom.
2011. aug. 10. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Várni :)

nekem is ezt csinálta, aztán 6 hetes korától átaludta az éjszakát

2011. aug. 10. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:

nyugi, egy dolog biztos, hogy semmi sem állandó.

Változni fog, a fiam 2,5 hónapos, ő is elég nehezen alszik vissza éjjel evés után.

Én nem tudlak ilyenekkel bíztatni, hogy 6 hetesen átaludta az éjszakát.

A fiam anyatejes, éjfélkor, 3-kor, 5-kor szopik még mindig.

5 után nem alszik általában már vissza, csak olyan 8 felé.

a nagytesó meg akkor kel.

Nagyon szupi nekem is, alig alszom még mindig.

Nekem am ibaválik, hogy este nyolckor lefekszem a gyerekkel, így összejön egy pár óra alvás.

Na meg hétvégén kérek egy-két óra szabit a férjemtől, amíg pihenek.

2011. aug. 10. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen nálunk is volt! Néha már a hajamat tudtam volna tépni. Babám azt gondolta, neki ennyi volt az éjjel, ő akkor ébren lenne pár órát... Aztán egyre rövidült az idő, amit ébren töltött az éjjeli evés után. 9 hetes korára meg ki is nőtte! :) Kitartás!
2011. aug. 10. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:

A lányom ugyanezt csinálta pont így 2-4ig volt fent...nekem is volt mellette egy két éves fiam...

Igazából SEMMIT se tudtam csinálni, ha ringattam, ha szoptattam előtte, közben stb.akkor is felkelt ekkor és 4ig ébren volt..

Az idő segített, olyan 3 hónaposan leszokott róla egyszercsak.

Addig meg sétálgattam vele, meg szórakoztattam.

Utána is ébredt (nekem 19 hós kora óta alussza csak át az éjjelt sajna) szopizni de csak 3-4 óránként aztán vissza is aludt.

Kitartás!!!

2011. aug. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!