Babám első cipője puhatalpú vagy keménytalpú legyen?
Figyelt kérdés
Most tanult meg "járni", vagyis inkább tipegni, nem tudom, hogy milyen cipőt kell neki venni, segítsetek.2011. júl. 31. 11:14
1/5 anonim válasza:
Én puhatalpút vettem. Abban tanult meg stabilan járni. Ő is akkor kapta, mikor már a szobában tipegett. Így kültéren is le tudtam rakni, akár fűbe, akár betonra, hogy azt is szokja.
Mostmár szépen sétál egyedül is, magabiztosan, úgyhogy őszre már egy kicsit keményebb cipőt veszek majd neki.
Ilyen volt egyébként a babám első kiscipője:
2/5 anonim válasza:
Én puhatalpú pediped szandit vettem a kisfiamnak. Ő tavaly nyáron tanult meg járni, és imádta ezt a szandit!
3/5 anonim válasza:
Nálunk is a puha talpú (Pediped) cipő vált be. Vettünk kis szandált, aminek merevebb volt a talpa, egy ideig nem is volt hajlandó felvenni, aztán megkapta a Pedipedet, imádta, és jöhettek a rendes cipők.
4/5 anonim válasza:
Nekünk a Liliputi vált be, úgyhogy én a puhatalpúra szavazok. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, rendeltem is egy Liliputit.
2011. aug. 1. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!