Mikortól adjátok a túrórudit CSOKISTÓL a babátoknak?
oviig nem akarok neki adni csokit. biztos fog kapni nagyiéktól, de tőlem nem.
most 13 hós
Én is olyan 1 éves kora óta adnám, csak az a baj, hogy meg sem kóstolja. Lassan 2 éves lesz és még egy fél rudit nem evett meg összesen.:(
Szerintem nyugodtan adhatod csokival együtt. Nem lesz tőle baja.
Köszönöm a válaszokat, most láttam, hogy nem írtam, hogy hónapos, de rájöttetek:)
Szorulása nincs tőle, más csokit nem eszik, és a kakaót sem hajlandó meginni. Bár rudiból szerintem pusztítana, mint egy sáskahad, ha hagynám. De a heti 3-4 darabnál többet nem kap. Ez van. És nem fogom leszedni a csokit, bár néha azért csippentek belőle:D
Köszi még egyszer!
Ja! Kedves Első!
Valahol azt is megértem, hogy húzni szeretnéd a csokis dolgot, de én úgy vagyok vele, hogy ha csokit eszik, inkább én adjam, mint a nagyi! 10 hónapos korában rajta kaptam anyósom, amit tejföllel etette a kislányom a hűtőnél, és csak véletlenül bukott le... Szeretem tudni, mit adnak a gyerek szájába, és ha ebből indulok ki, ha nem vagyok ott, nem látom. Bár az nem is fáj...
A nagyik nem mindig tudják a határt, úgy vettem észre:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!