Kockásfülü nyuszit tudtok valahol? Kislányom siratja. Sos
volt egy kb. 10-12cm plüss kockásfülü figurája, talán mobildísz vagy kulcstartó volt eredetileg. ma voltunk a szemészeten és elhagyhatta útközben míg vérvételre mentünk át. voltam három játék nagykerben is sajnos sehol sem kapni. a neten ahol találtam ott éppen nincsenkészleten. egy éves kislányom vígasztalhatatlanul sírt hogy vérvételkor nem tudtuk kezébe adni neki. vettünk mentsvárként egy pici tigrist neki a micimaciból, de nem igazán fogadta el. Mivel koraszülött baba volt így sokat járunk orvoshoz, gyógytornára, vérvételre és mindig azt hurcolgatta, ölelte magához. meg is venném ha valakinek van ilyenje.
tudtok segíteni?
Második vagyok.Esetleg ez?Bár kicsit más mint a miénk.
igen olyan volt mint a 12,07-es linken.
a többi sajnos árban drága, két éve olyan 450Ft-ért vettem. voltam gulliverben (ott vettem anno), póniban, bambiban, sehol nem volt. kisker, nagyker vegyesen. ezt azért szerette mert megtudta könnyen fogni.
nem értem ha valaki talál egy kis kabalát nem gondol arra hogy egy gyerek siratja? hiába szaladt vissza anyukám, már nem találtuk meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!