Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fisher price pihenőszék, most...

Fisher price pihenőszék, most akkor melyik?

Figyelt kérdés

Babám nem kis súllyal született, most 2 hós lesz.

A 9kg-ig terhelhető lenne szimpatikus, de nem tudom meddig fogja tudni kihasználni. A 18kg-os lenne célszerű, de nem látom olyan kényelmesnek. Félek hamar kinőné a 9kg-osat, de az is eszembe jutott, hogy mire kinőné talán eleve nem is maradna meg benne.

Vélemények? Tapasztalatok? Egyáltalán mikor várható hogy 9kg-os lesz (úgy nagy általánosságban) kb mondjuk 8-9 hósan?

2011. aug. 10. 08:20
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! és arról amit én belinkeltem a véleményetek
2011. aug. 10. 09:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Lányom most 16 hónapos. Pici korában, amikor kellett volna használnunk kimondottan úúúúútálta a pihenőszéket. Azonban néhány napja elővettem és most hatalmas kedvenc. Sokszor ül bele egyedül, jókat játszik benne a babáival, "olvasgatja" a könyveit, stb.

Szerintem mindenképpen a nagyobb súlyhatárút vegyed meg.

2011. aug. 10. 12:29
 23/23 anonim ***** válasza:
Ma vettem meg a lányomnak a safaris változatot a Brendonban tuti lehet kapni!
2011. aug. 10. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!