Fisher price pihenőszék, most akkor melyik?
Babám nem kis súllyal született, most 2 hós lesz.
A 9kg-ig terhelhető lenne szimpatikus, de nem tudom meddig fogja tudni kihasználni. A 18kg-os lenne célszerű, de nem látom olyan kényelmesnek. Félek hamar kinőné a 9kg-osat, de az is eszembe jutott, hogy mire kinőné talán eleve nem is maradna meg benne.
Vélemények? Tapasztalatok? Egyáltalán mikor várható hogy 9kg-os lesz (úgy nagy általánosságban) kb mondjuk 8-9 hósan?
első hozzászólónak:
pont én is erre gondoltam, hogy talán ezek okok miatt bőven elég lehet a 9 kg-os
2.:
Köszi a választ neked is :) igen tudom, nem fejlődnek egyformán, de az is igaz, hogy egy idő után nem gyarapodnak olyan gyorsan
Igen, az biztos, hogy így van (volt olyan hónap, mikor elkezdte a nagy mozgásokat a porontyom, hogy még fogyott is).
Egyébként ha megveszed a 18-asat, akkor amíg tudod használod, mint pihenőszéket, majd ha már azt csinálja, amit nálunk (belemászik, nem biztonságos), akkor el kell rakni egy időre, majd amikor már elég nagy hozzá, hogy megértse, mit szabad, és mit nem, akkor előveszed, és kisszékként lehet használni. Most utólag belegondolva lehet, hogy nekem is ezt kellett volna tennem (22 hónapos múlt, nincs még egész 14 kg, és simán használhatnánk, mint egy kis széket).
Szia nekünk 18kg-ig jó van. Deluxe vagy valami ilyesmi a neve ha jól emlékszem. Hintaszékké alakítható.
Ugyan volt egy kis szünet a használatban, de a kislányom a mai napig nyúzza és imádja. Szóval én azt a fajtát ajánlom neked.
Ja azt nem írtam, hogy 2 éves a kislányom :)
egy éves koráig volt a szünet, onnantól kezdte megint használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!