Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fisher price pihenőszék, most...

Fisher price pihenőszék, most akkor melyik?

Figyelt kérdés

Babám nem kis súllyal született, most 2 hós lesz.

A 9kg-ig terhelhető lenne szimpatikus, de nem tudom meddig fogja tudni kihasználni. A 18kg-os lenne célszerű, de nem látom olyan kényelmesnek. Félek hamar kinőné a 9kg-osat, de az is eszembe jutott, hogy mire kinőné talán eleve nem is maradna meg benne.

Vélemények? Tapasztalatok? Egyáltalán mikor várható hogy 9kg-os lesz (úgy nagy általánosságban) kb mondjuk 8-9 hósan?

2011. aug. 10. 08:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A DELUX az ez a fajta? Mert ez tetszene, de pici babának kényelmetlennek tűnik...később persze biztos jó..

[link]

2011. aug. 10. 08:41
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha később nem akarsz neki kisszéket, akkor vedd a 9 kg-ig terhelhetőt, amit utána ha kinőtte, elraksz a következő gyereknek, vagy eladod.

Ha sokáig, később is akarjátok használni, mint egy kis széket, akkor vedd a 18 kg-ig terhelhetőt. Lehet, hogy lesz "szünet" a használatban, ahogy azt többen is írtuk (gyerkőc bele akar mászni, hintázni akar vele, életveszélyes mutatványokat bemutatva rajta), de sokáig lehet cserébe használni akkor is, amikor már elég értelmes ahhoz, hogy felfogja: ezt nem szabad csinálni. :)

2011. aug. 10. 08:44
 13/23 anonim ***** válasza:
Na az esőerdős ugyanígy néz ki, csak más a huzata és a játékok rajta. De nagyon is kényelmes. Kb. 2 hónapos volt a kisfiam, amikortól használtuk.
2011. aug. 10. 08:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, elírtam, nem esőerdős, hivatalosan nem is tudom, mi a neve. De erre gondoltam én: [link]
2011. aug. 10. 08:51
 15/23 A kérdező kommentje:

Hú megnyugtattál! Örülök, amiket leírtál, ez tetszik is nagyon, viszont sehol nem találom azt a fajtát amit te írsz.

Esőerdősből csak 9kg-ig használható van, ill hinta, ami szintén 9kg-os. Talán már megszűnt? Pedig lehet az is érdekelne.. Azért köszi:)

2011. aug. 10. 08:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Ok értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és a segítségeket! :)
2011. aug. 10. 08:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én férjem hatalmas ember ( 210cm és 115 kiló) így gondoltuk, hogy nem az én 160-os magasságom fogja örökölni a kisfiunk. Nem mertünk 9kilóig szóló széket venni, pedig nekem is sokkal jobban tetszettek.4 hónaposan 8 kiló volt a fiam és 70 centi, most 8 hónaposan 10 kiló. Így egy 18kg-ig terhelhető széket kapott,de már nagyon kell figyelni rá mikor benne van,mert néha fel akar állni.
2011. aug. 10. 09:05
 18/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:51

nekünk is ilyen van, szuper kis szék (:

2011. aug. 10. 09:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van, amit a másik válaszoló belinkelt, csak nem zebracsíkos játékívvel, hanem pöttyössel, és mások a játékok.
2011. aug. 10. 09:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekünk Rainforest van,most gondolkodom azon hogy már eladom.11 hónapos lesz az én nem kicsi lányom. Tegnapelőtt még elvolt benne 15 percet,igaz a lábai már lógtak ki.Szerintem minden pihenőszék félét csak olyan 10 hónapos korukig hazsnálnak igazán,mert utána ugyis sokkal érdekesebb nekik a járkálás,mászás. Mi nagyon nagy hasznát vettük,pici korától nagyon szerette,nekem meg pótolhatatlan segitség volt a szék:-)
2011. aug. 10. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!