Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még csak tervben lévő babámat...

Még csak tervben lévő babámat a Szent Imre kórházban szülném. Tudtok ott dolgozó nőgyógyászt ajánlani?

Figyelt kérdés

Úgy tervezzük, hogy 1-2 éveb belül jöhet a baba, de én nagyon félek a nőgyógyászoktól, eddig nem is sikerült megtalálnom az igazit. Mindenképpen egy női orvost keresek, akihez ebben a pár évben még járhatnék, hogy "összeismerkedjünk".:) Nem is igazán értem, hogy hogyan működik a szülés, annyit tudok, hogy lesz egy orvosom meg egy szülészem, ha minden igaz. Ha ebben tudnátok felvilágosítást adni, esetleg neveket, akkor nagyon hálás lennék.

A másik meg az, hogy most Dr. Radványi Krisztinához járok, és vele akár még el is tudnám képzelni a szülést, de nem tudom, hogy ő levezetheti-e azt a Szent Imrében. Vagy ez hogy működik? Lehet hülyeségeket kérdezek, de még sosem volt ezzel tapasztalatom még közvetve sem.:S

2011. aug. 9. 11:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Véletlenül rossz helyre írtam a kérdést.:( Na mindegy, remélem azért így is kapok választ!
2011. aug. 9. 11:51
 2/2 anonim ***** válasza:

A Szent Imrében én egy nő nőgyógyászt ismerek, de őt nem ajánlom.

Én a Szent Imrében szültem Dr. Tasi Róbertnél, őt ajánlom.

Úgy működik, ha van magándokid:

Eljársz hozzá a magánrendelésre, megbeszéled, hogy elvállalja-e a szülésed levezetését, és akkor ha megindul a szülés bemegy a kórházba .

Függetlenül attól. hogy dolgozik-e vagy sem.

A szülésznő ugyanez.

2011. aug. 9. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!