Mikor aludta át az éjszakát?
nálunk 11 hóig még nappal 2x szopizott+éjjel 1x.
aztán 1 év körül elhagyta az éjjeli kelést. eleinte hajnalig aludt, akkor szopizott(3-4 nap volt), aztán már reggelig aludt, ekkortól reggelit kap, már csak este szopizik.
Szia!
Nekem 3-6 hó koráig átaludta az éjjelt!De jó volt... (csak anyatejes volt 6 hóig)
Aztán 15 hós koráig kelt éjjel, aztán mikor már láttam hogy megért mindent, olyan 15,5 hósan, mondtam neki, hogy a cici, éjjel alszik!Este van és utána reggel megint!Most 20 hós, nappal 3* ciczik (bár szerintem most hagyja el a reggelit!), így csak 2 marad!
Éjjle csak akkor adok neki, ha beteg, vagy ha jön egy fogacska!
Szóval megvártam hogy megértse!De látom hogy majd egyszer ebbehagyja, de nme igazán várom azt a napot!
Én is nagyon várom már azt az éjszakát, de az én 1 éves ikerfiaim sem nagyon akarják átaludni. Mindkettő kel3-5x éjjel, meg nappal is még kétszer alszanak és cicin alszanak el. Én is hulla vagyok, már változhatna.
Bocs az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!