Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » K1 vitamin! Mindenki beadja a...

K1 vitamin! Mindenki beadja a babájának? Vagy van aki hitetlenkedik az ilyenfélékben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
86%
Nincs olyan, aki nem adja be, mert egyszerűen KELL ÉS KÉSZ!!!! Olvass már utána, könyörgöm!!!!
2011. aug. 8. 14:17
 22/38 anonim ***** válasza:
86%
És még te libázol le másokat? Atyaég...
2011. aug. 8. 14:18
 23/38 anonim ***** válasza:
92%
ne haragudj kérdező, de a sítusod förtelmes... jó nagy paraszt lehetsz . . . csodálkozom rajta, hogy valaki teherbe ejtett
2011. aug. 8. 14:18
 24/38 anonim ***** válasza:
89%
Egyetértek az utolsóval. Egyszerű vagy, mint a faék.
2011. aug. 8. 14:21
 25/38 A kérdező kommentje:

nekem a származásom, neked a modorod paraszt!

akkor tényleg nincs itt olyan akivel tudtam volna a kérdésemmel kapcsolatosan vitázni..?

mert itt sok pixa csak ugatni jár.. szépen kevesen írták le a véleményüket... azoknak kösz..

2011. aug. 8. 14:26
 26/38 anonim ***** válasza:
90%
talán, ha nem ilyen stílusban írtál volna, akkor még kaptál is volna értelmes választ
2011. aug. 8. 14:28
 27/38 anonim ***** válasza:
95%
Igen szigorúan orvosi utasításra beadtam neki és minden létező oltást megkapott egyedül a rotát nem mert drága volt.
2011. aug. 8. 14:31
 28/38 anonim ***** válasza:
96%

12:49 vagyok azt hiszem. Én nem netről, meg a szomszédnénitől van a tudásom, hanem a tankönyveimből ha az elég jó számodra. Akkor itt a válasz amit kértél: Kell a K vitamin, nem fog sérülni a termelése, mert nincs ami termelje. Azt majd a bélbaktériumok fogják, és a táplálék amit adsz neki, de ezt már leírták.

Értem a kérdésed, szerintem meg is válaszoltam.

Az oltásokkal kapcsolatban nem nyilatkozom, mert nem akarlak sértegetni, talán csak annyit, hogy adasd be, nem véletlenül találták ki őket.

2011. aug. 8. 14:45
 29/38 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozom a 14:45-öshöz, nem a nőklapjóbóltanult ember vagyok. Szóval, mi a kérdés? Kell-e? Igen, kell.
2011. aug. 8. 14:48
 30/38 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezo hidd el ha normális hangnemben válaszolsz senki nem adott volna ilyen válaszokat. Az en válaszom az, hogy igen beadtam neki, eszembe sem jutott, hogy ne adjam be.
2011. aug. 8. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!