K1 vitamin! Mindenki beadja a babájának? Vagy van aki hitetlenkedik az ilyenfélékben?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:39
21/38 anonim válasza:
Nincs olyan, aki nem adja be, mert egyszerűen KELL ÉS KÉSZ!!!! Olvass már utána, könyörgöm!!!!
22/38 anonim válasza:
És még te libázol le másokat? Atyaég...
23/38 anonim válasza:
ne haragudj kérdező, de a sítusod förtelmes... jó nagy paraszt lehetsz . . . csodálkozom rajta, hogy valaki teherbe ejtett
24/38 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Egyszerű vagy, mint a faék.
25/38 A kérdező kommentje:
nekem a származásom, neked a modorod paraszt!
akkor tényleg nincs itt olyan akivel tudtam volna a kérdésemmel kapcsolatosan vitázni..?
mert itt sok pixa csak ugatni jár.. szépen kevesen írták le a véleményüket... azoknak kösz..
2011. aug. 8. 14:26
26/38 anonim válasza:
talán, ha nem ilyen stílusban írtál volna, akkor még kaptál is volna értelmes választ
27/38 anonim válasza:
Igen szigorúan orvosi utasításra beadtam neki és minden létező oltást megkapott egyedül a rotát nem mert drága volt.
28/38 anonim válasza:
12:49 vagyok azt hiszem. Én nem netről, meg a szomszédnénitől van a tudásom, hanem a tankönyveimből ha az elég jó számodra. Akkor itt a válasz amit kértél: Kell a K vitamin, nem fog sérülni a termelése, mert nincs ami termelje. Azt majd a bélbaktériumok fogják, és a táplálék amit adsz neki, de ezt már leírták.
Értem a kérdésed, szerintem meg is válaszoltam.
Az oltásokkal kapcsolatban nem nyilatkozom, mert nem akarlak sértegetni, talán csak annyit, hogy adasd be, nem véletlenül találták ki őket.
29/38 anonim válasza:
Csatlakozom a 14:45-öshöz, nem a nőklapjóbóltanult ember vagyok. Szóval, mi a kérdés? Kell-e? Igen, kell.
30/38 anonim válasza:
Kérdezo hidd el ha normális hangnemben válaszolsz senki nem adott volna ilyen válaszokat. Az en válaszom az, hogy igen beadtam neki, eszembe sem jutott, hogy ne adjam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!