K1 vitamin! Mindenki beadja a babájának? Vagy van aki hitetlenkedik az ilyenfélékben?
"Az ember K-vitamin szükségletét felerészben fedezi a táplálékkal felvett és a bélrendszerben élő baktériumok által termelt K-vitamin. A táplálékkal bevitt K-vitamin 10-70%-a szívódik csak fel. Éppen ezért hosszan tartó, bélgyulladással járó betegség, vagy antibiotikus terápia következménye lehet K-vitamin hiány. Az újszülötteknél ezt a hatást a bélbaktériumok csekély száma okozza. Mindkét hiányállapot velejáró tünete a vérzékenység."
Bevállalod?Ha már ennyire nem hiszel az "ilyenfélékben".
aki a nőklapjából meg a netről vette hatalmas tudását az most hallgasson. szerintem azok a tescós cuccokról is elhiszik, hogy jók, meg a reklámokat is kész ténynek veszik.
olyanokkal szeretnék eszmecserét akiknek van tudásuk is!!!
a kérdésem arról szólt, hogy van-e olyan aki nem adta be ezeket, mert "nem".. és néhány oltás is ellenére van!!!
azokkal váltanék szivesen néhány levelet!
a többi meg csak nyugodtan hülyézzen le, biztos ráér ilyenekre.. és amúgy is idegbeteg típus..
tudod az a baj, hogy te nem vagy orvos, művelt sem a helyesírásodból ítélve. innentől kezdve nem értem miért döntesz úgy, hogy te vagy az észlény az orvos meg biztos ártani akar a babádnak.
nem értem, komolyan! mi az, hogy nem adod be a vitamint a babádnak? kockáztatva ezzel az egészségét?
a védőoltás meg nem a te döntésed, kötelező és kész, az orvos szó nélkül be fogja adni.
gondolj bele, ha mindenki olyan lenne mint te. mennyi beteg gyerek lenne most :(
neeemáár, most minden liba letámad egy kérdés miatt,
egy szóval nem írtam, hogy nem adtam be... anyám.. ezért köszörüli mindenki rajtam a nyelvét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!