Rossz anya vagyok, ha javarészt csak üveges bébiételt adok a babámnak a szopi mellett?
Bennem is felmerült ez a kérdés,csak nem akartam kiírni,mert gondoltam jól lehurrognak majd itt.:)
A fiam 8 hónapos és nagyon eleven,ha ébren van nem tudok mellette csinálni semmit,aludni meg sokat alszik.A férjem külföldön dolgozik én pedig egyedül vagyok itthon és egy kertes házban sok a tennivaló.:)Úgyhogy,ha nem érek rá főzni neki külön,akkor üvegeset kap.Ez elég gyakran előfordul.:)De hálistennek már 10kg,szépen fejlődik,nincsen semmi baja.És ő is cicizik még.:)
utolsó vagyok
javítok:NEM sokat alszik
Elírtam,jó is lenne,ha aludna:)
Szerintem nyugodtan felturbózhatod, a gyümölcsös húsokba is mehet némi friss gyümi akár, vagy ez-az.
Én a múltkor éppen akciós üveges bébiételt vettem le a polcról, két bájcsevegő anyuka mögöttem meg hangosan megjegyzéseket tettek, hogy ők sose vennének ilyet, mert ők főznek... Mintha kizárná egymást a kettő. Utálom az okostojás és mindent jobban tudó anyukákat :-(
Amúgy ha nincs segítsége az anyukának, nehéz megoldani, hogy mindenre elég idő jusson, apának is főzni, babának is, olykor a főzés helyetti szabadidőt másra lehet fordítani, és ez aranyat ér.
akkor én is rossz anya vagyok!
az én fiam se ette meg sosem, amit neki kotyvasztottam. a rendes, felnőttekek szánt ételt eszi velünk úgy 13-14 hónapos kora óta, addig nap mint nap üvegeset evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!