Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok, ha javarész...

Rossz anya vagyok, ha javarészt csak üveges bébiételt adok a babámnak a szopi mellett?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bennem is felmerült ez a kérdés,csak nem akartam kiírni,mert gondoltam jól lehurrognak majd itt.:)

A fiam 8 hónapos és nagyon eleven,ha ébren van nem tudok mellette csinálni semmit,aludni meg sokat alszik.A férjem külföldön dolgozik én pedig egyedül vagyok itthon és egy kertes házban sok a tennivaló.:)Úgyhogy,ha nem érek rá főzni neki külön,akkor üvegeset kap.Ez elég gyakran előfordul.:)De hálistennek már 10kg,szépen fejlődik,nincsen semmi baja.És ő is cicizik még.:)

2011. aug. 8. 12:36
 12/18 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

javítok:NEM sokat alszik

Elírtam,jó is lenne,ha aludna:)

2011. aug. 8. 12:37
 13/18 krisztivan ***** válasza:
Én kicsit irigykedet az olyan anyukákra akik megtehetik.Nekem a kisfiam nem eszi meg az üvegest mert nincs befűszerezve.Néha sokkal könnyebb dolgom lenne mint állandóan főzögetni neki.Ha szereti akkor hajrá.Lényeg hogy etetve legyen.Nem ettől lesz valaki rossz anya.
2011. aug. 8. 12:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként, van olyan, aminek semmi íze nincs, pl a finomfőzeléknek és abrkkolis burgonyának. Hát azt nem is eszi meg. Ha megmelegítem, egy csipetke sóval még ízesíthetem?
2011. aug. 8. 12:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan felturbózhatod, a gyümölcsös húsokba is mehet némi friss gyümi akár, vagy ez-az.

Én a múltkor éppen akciós üveges bébiételt vettem le a polcról, két bájcsevegő anyuka mögöttem meg hangosan megjegyzéseket tettek, hogy ők sose vennének ilyet, mert ők főznek... Mintha kizárná egymást a kettő. Utálom az okostojás és mindent jobban tudó anyukákat :-(

Amúgy ha nincs segítsége az anyukának, nehéz megoldani, hogy mindenre elég idő jusson, apának is főzni, babának is, olykor a főzés helyetti szabadidőt másra lehet fordítani, és ez aranyat ér.

2011. aug. 8. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is üvegeset adok neki, 4 hete kezdtük a hozzátáplálást. Nyári szünet van, a nagyobbik gyermek is itthon, apa este 10-kor jön haza a munkából. Minden nap főzök a férjemnek és a nagylányomnak, de a pici még azt nem eheti, 6 és fél hónapos. Marad az üveges. Ha elkezdődik a suli, apának meg az őszi lazább meló, akkor kezdek majd főzni a kisfiamnak. Így sem tudok néha még leülni sem egész nap, nem hogy ezerfélét főzzek, mint egy étteremben...Sajna ez van. A kisfiam meg szépen gyarapodik, és köszöni, jól van.:)
2011. aug. 8. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Kisfiam egyáltalán nem ette meg amit én föztem neki.Még az anyosom is két héten át kotyvasztotta neki az ételt mert nem hitte el ,hogy nem eszi meg.13 hónapos korától ette meg amit én föztem.Nem vagy rossz anya!
2011. aug. 8. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:

akkor én is rossz anya vagyok!

az én fiam se ette meg sosem, amit neki kotyvasztottam. a rendes, felnőttekek szánt ételt eszi velünk úgy 13-14 hónapos kora óta, addig nap mint nap üvegeset evett.

2011. aug. 8. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!