Szoptatás előtt vagy után kell adni a új ízeket? Már összezavarodtam!
Szoptatás után!
Főleg, ha nem egy kávéskanállal adsz. Így nem fog kevesebbet szopizni, de mégis ismerkedhet az új ízekkel.
A lényeget a 10:39-es leírta!
Első vagyok. Arra nem gondoltam, hogy szeretnéd elkezdeni a kiváltást. :)
A többi meg adja kérdés nélkül az olyan tanácsot, ami kevesebb tejtermeléshez, apadáshoz vezethet...
12:22 inkább ne szólaltál volna meg, hogy megpróbálod a többit lehúzni.
Előtt add, de csak akkor ha nem bömbölősen éhes, mert szívesebben kóstolgat így. 13 hónapos koráig szoptattam, akkor ő választotta le magát, és nem azért mert nem volt, vagy kevesebb volt a tejem. A védőnőd is megmondja ha megkérdezed, kezd a tízórai szopi előtt kóstoltatni, de sok minden függ attól mennyi idős a gyereked.
Akkor gondolom én hülye vagyok...
Bocs, hogy hozzászóltam. (Ez nem a kérdezőnek szól.)
Ja, azért mert te tejcsárda vagy, nem mindenki az és jobb félni mint megijedni. Mint láthatod, ő sem leválasztani akar.
Na biztos tényleg tök hülye vagyok a csecsemős anyámmal, meg hogy a 9 hónapos babámat még mindig szoptatom (nem is keveset) főzelékestül, gyümölcsöstül.
Azt hiszem van itt elég anyuka, aki amiatt panaszkodik, hogy elapadt a teje. Azért mert mi szerencsések vagyunk nem biztos, hogy más is az és lehet, hogy az ilyen előbb kajáltasd utána szopiztasd tanácsok is "jól" jönnek nekik.
Majd ha leakarja választani, akkor tegyen szerintem úgy, ne pedig a kóstolgatáskor.
Biztos azért tanácsoltam neki, mert az én babám is simán kóstolgatott szopi után.
Ugyan miért is írtam baromságot?Kétféle módon lehet a babát etetni 6 és 12 hónapos kora között,választás kérdése,h ki hogyan dönt.
Ez csak egy vélemény,sok helyen lehet erről olvasni.Én azt választottam,h 1 éves korukig az anyatej maradt a fő tápláléka a gyerekeimnek,ezért mindig szoptatás után kaptak mást.Így 1 éves korukra már mindent megkóstoltak,ill ha nem volt elég a tej,akkor ettek szilárdat.1 évesen váltottunk,akkor már szoptatás előtt kaptak szilárdat.
Ha ennyire nem értesz hozzá,akkor elég ha olvasgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!