Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fajta üveges bébifőzelé...

Milyen fajta üveges bébifőzeléket ajánlotok 8 hónapos babának?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szte mindet.Amit nagyon megnézek az a Kecskeméti,mert előfordul,h abban van hozzáadott cukor.Mivel az én babám elég sok gyümölcsöt eszik,nem adok olyan kaját,amiben van plusz cukor.
2009. ápr. 10. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!A Kecskeméti és Hipp kajcsikat adom a fiamnak,és már mindegyik féle főzit kipróbáltuk.De szerintem ez függ a baba ízlésétől,mert pl az én fiam nem ette meg az Univeres,és Nestlé-s kaját.
2009. ápr. 10. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi általában univert veszünk,mert abban nincs se cukor se glutén és nem is olyan drága mint a hipp.De szoktunk venni Kecskemétit is,de abban tényleg van cukor.(nem mindegyikben)
2009. ápr. 10. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
mi univert eszünk általában, mert nincsen benne glutén. Allergiára veszélyeztetett a fiam, így azt is megnézem, hogy tej vagy tejszármazék se legyen benne, mert nem eheti. ezek alapján próbálok választani. van, mikor kecskemétit vagy hippet veszek neki, abszolút nem veszi észre a különbséget, mindegyiket megeszi szerencsére. Én amúgy általában olyan főzelékeket szoktam megvenni neki, amiket otthon megcsinálni macerás. pl senki nem szereti a brokkolit, így nem fogok azért venni, hogy neki megcsináljam. inkább megveszem az üvegeset, brokkoli husival, és ez biztos, hogy úgy van elkészítve, hogy neki jó legyen!
2009. ápr. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!