Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nekem nyűgös csak ma a babám?...

Nekem nyűgös csak ma a babám? Nem tudom a kezemből letenni.10 hónapos

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem, ha hirtelen időjárás fog következni, akkor nyugtalan, ma is. Próbáld elaltatni, nekem is nehéz ilyenkor, de az válik be.
2011. aug. 8. 09:25
 2/3 K.Andi83 ***** válasza:

Nekem elég nyűgös volt már tegnap is,és ma is. Én is az időjárásra gondoltam. Nálam is az alvás vált be. Most is épp alszik,de sokat mocorog,nem tud szegénykém nyugodtan aludni. Kitartás mindenkinek!

7 hetes kisfiú anyukája

2011. aug. 8. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk az egész hétvége kész káosz volt. 3,5 hónapos a csöpp, foga lehet, vagy front, nem jöttünk rá. A délelőttök még úgy, ahogy elteltek, aztán délutánra jött a nyűgösködés, végül már üvöltés, ha nem volt valaki vele folyamatosan. Nem volt túl pihentető a hétvége. :S Ma egyelőre nyugodtabb, de hogy délután mi lesz...
2011. aug. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!