Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szivacsot jó letenni a babának?

Szivacsot jó letenni a babának?

Figyelt kérdés

Sajnos kicsi a lakás, és nem nagyon tudom hova tenni a gyereket ha itthon vagyunk. Most jelenleg járóka van összerakva, de hát mozdulni nem lehet tőle...

Egy szobánk van, az ágya és a mi ágyunk is majdnem minden helyet elfoglal... Jövőre akarunk nagyobbat venni, de addig valahogy túl kell élni... Most 6 hónapos, forog, mászik, csapkod, kúszik, próbál kapaszkodni, kutyázik stb. Semmi nincs biztonságban. Ráadásul van egy pici kutyánk, aki hiába "szobakutya", és megtartja a távolságot a picitől, ő mindig menne hozzá. A lényeg: járólap van mindenhol a nappaliban (amerikai konyhás-étkezős), és nem tudom hogy oldjam meg hogy ne fázzon fel, ne üsse be magát és mégis jó legyen neki is. Arra gondoltam, hogy vágatok neki vagy polifoamot (alá egy pléd), vagy jobb szerintetek a rendes szivacs? Hol tudnék ilyet venni? Hogy oldjam meg? Ja, kb. 120cmx120cm fér el max. És még így is állandóan nézni kell majd, hogy ne másszon le a kőre...

Segítsetek!

2011. márc. 18. 09:51
 1/1 anonim ***** válasza:
a polifoam jo otlet, de a sokat szidott habtapi is megoldas, szepen rateritesz meg egy pledet, es kesz. En hatul szeles cellux-al osszeragasztottam a kiveheto darabokat, igy tenyleg most csak szonyegkent funkcional a hidegebb lakasreszeken.
2011. márc. 18. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!