Nincs olyan hogy nem tudtok mit kezdeni 5honapos babatokkal?
De, néha előfordul.
Mondjuk amikor már álmos, de persze aludni még nem akar. Na, akkor sokszor felmerül bennem, hogy "Most mi a fenét csináljak még???"! :D
Olyankor szoktam elmenni vele vásárolni. Persze tudom, hogy az sem megoldás, de boltba is kell menni valamikor, így összekötöm a kellemeset a hasznossal. :)
De komolyan, sokszor úgy érzem, hogy ha a fejem tetejére állnék, az se lenne jó neki. De a bevásárlás mindig nyerő, imád nézelődni szerencsére. :)
Mikor szültél, mennyi idős pontosan a baba?
Veled milyen helyzetekben szokott előfordulni?
Első és második válaszoló vagyok. :)
Akkor nem csak az én lányom ilyen. Ez azért vigasztal.
Én úgy vagyok vele, hogy ilyen esetben mondogatom magamnak, hogy nemsokára jobb lesz. Addig marad a csavargás/ bevásárlás. Vagy ha jobb az idő, kimegyek vele sétálni kicsit.
Pedig általában elég kreatív vagyok, de általában délutánra sokszor még én is kifogyok az ötletekből.
20:24
Én is úgy mosogattam, hogy a kicsit a hátamra kötöttem.
Ez egy nehéz kor, mert akarata már van, érdeklődik, de még semmit nem tud csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!