Hogy alakul a napotok 4,5hónapos babátokkal?
A legújabb, hogy felkel 4:30-kor enni (anyatejes), visszaalvás 7-ig (ekkor megy Apa dolgozni). Újra szopi, és indul a nap: lerakom a játszószőnyegre, amíg vasalok, mosogatok, reggelizek - mindenhová húzom magammal a lakásban szőnyegestöl. 9 körül evés, majd max. 30 perc alvás, ezután indulunk bevásárolni, csavarogni.
Du. alszik még 30-40 percet (én ennél a napirendi pontnál kezdek el főzőcskézni), és napi 3-szor megyünk sétálni (az utolsó séta Apa elé az állomásra). Este 7-kor fürdés, evés, 8-kor alvás.
Reggel 4-5 körül kel eszik,nézelődik aztán 6-körül visszaalszik, 9kor kel evés játszás,boltba menés főzés, míg
főzők ő nézelődik a konyhába és közbe énekelek neki ill mondókát mondok,ha nem kell főznöm akkor kiviszem a levegőre. 11-12 között evés, alvás. 14.30-15.00 között kel evés, játszás, van hogy 17.00 körül alszik még fél órát de nem ez a jellemző, séta fürdésig de van mikor csak kint vagyunk az udvaron. 19.00 fürdés,evés, van mikor elalszik utána és kel 22.00 körül enni,és visszaalszik egyből de a jellemzőbb, hogy utána fent van 21.30-22.00
addig apa játszik vele. 22.00 evés, alvás.
Szia!
Úgy látszik, hogy csak az én kicsi fiam nem alussza át az éjjel nagy részét. Reggel 8 körül kel, szopi, játszunk, mondókázunk, tornázunk, ha elvan egyedül, elvégzem a házimunkát. 10 körül alszik 1-2 órát, 12kor szopi. 14kor fél óra alvás, 15 körül felkel, szop, majd játék, torna, mondóka, kis séta. 17 körül még alszik 1 órát (néha a babakocsiban). 18kor szop, 21 körül fürdik, 22 körül alszik el. A délután és az este apáról szól, olyankor én szinte nem is létezem. :) Éjjel 2 körül kel szopni, majd 5-6 körül ismét kéri a betevőjét :). Ezután 8kor kel ismét, és minden kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!