Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 napos babám nem akar ciciről...

4 napos babám nem akar ciciről szopni?

Figyelt kérdés
Sajnos kevés a tejem is, kénytelen vagyok lefejni és úgy odaadni neki, de előfordul, hogy még kérne. Mit lehet adni még neki? Mecsek baby tea van itthon, azt már adhatok neki pótlásnak? Majd csak holnap jön a védőnő.
2011. aug. 7. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos van, amikor nem megy a szoptatás..nálunk se ment, mindennel,mindenhogyan próbálkoztunk...a tejem lassan indult meg, így az első 2 hétben tápszerrel egészítettem ki ..fejtem sokszor és megindult a tej, de már nem volt hajlandó szopizni...sokat próbálkoztunk, de nagyon sokat kínlódott is, sírt, ordított, mert közben meg nagyon éhes volt...én meg azt mondtam kész!!!...így lefejt tejet adtam neki, és semmi baj nem volt ezzel!!!

9 és fél hónapig volt tejcim :-)))

2011. aug. 7. 18:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Tegnap hozott párom bimbóvédőt, egyből ki is próbáltuk és rákapott a cicire. Nagyon megnyugodtunk. Eszik most már rendesen.
2011. aug. 8. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!