Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le a ciciről...

Hogy szoktassam le a ciciről a 14 hós kisfiam?

Figyelt kérdés
Nincs már tejem de a pici még mindig éjjel cicizni akar ha nem adok neki elkezd iszonyatosan sírni,üvölteni....párom reggel megy munkába muszály aludnia....nekem viszont így nagyon kellemetlen.......
2011. aug. 29. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ringasd, énekelj neki, legyen rajtad hálóing, amit nem tud kibontani. Mondogasd neki, hogy ő már nagy, és ha okosan elalszik, másnap dicsérd meg érte. És legyél állhatatos meg következetes, különben az egésszel csak összezavarod.
2011. aug. 29. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szoptatási tanácsadóval beszéltél már? Nagyon kedvesen, készségesen adnak tanácsot telefonon, és nem kérnek érte semmit.
2011. aug. 29. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy zajlott, hogy éjszaka felébredt, próbáltam vízzel. Előbb utóbb elfogadta. Eleinte félóra, óra volt, mire megnyugtattam ( éneklés, ringatás, próbálkoztam vízzel)és vissza aludt. Éjszakánként volt hogy kétszer is. Egyszer egyszer apa is kelt és ő ringatott és énekelt, mert tőle nem kaphat cicit. Hosszú hetekig tartott. Másoktól azt hallottam, csak egy hét aztán megszokja a baba.
2011. aug. 29. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
nappal is szopizik még??Mármint elalvás előtt??mert sztem arról kéne leszokatni és akkor hátha éjszaka sem kellene neki!meg még az is jó ötlet ha Apa megy be megnyugtatni pár éjszaka,ő ugyse tud adni cicit és leszokik,persze csak akkor ha másnap Apa nem megy dolgozni!vagy még itt valaki javasolta a citromot!bekened a cicit és mondod a kicsinek,hogy megromlott a cici!
2011. aug. 29. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
valahol olvastam a mustárt ma azzal kentem be...nézett is rám bután a gyrek h. fuj miez rajta de nem kellett neki ugy....siker...majd kiderül éjjel beválik e ha igen akkor szabadalmaztatom :DDDDDköszi a válaszokat!:)
2011. aug. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!